Fotbal intern

Negoiță nu înțelege de ce Dinamo a ratat play-off-ul: „Aveam lot de play-off, e o mare dezamăgire pentru mine”

16.02.2020 | 23:51
Negoita nu intelege de ce Dinamo a ratat playofful Aveam lot de playoff e o mare dezamagire pentru mine
ADVERTISEMENT

Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, vede jumătatea goală a paharului după victoria cu FCSB. Omul de afaceri e dezamăgit pe faptul că echipa sa a ratat play-off-ul și nu înțelege de ce s-a întâmplat acest lucru.

Ionuț Negoiță, dezamăgit că Dinamo a ratat play-off-ul

Ionuț Negoiță nu a fost prezent la Dinamo – FCSB, însă a mărturisit că este dezamăgit pentru că echipa sa a ratat play-off-ul. Dinamo are un lot extrem de valoros și nu există scuze pentru că s-a ratat accederea în top 6, crede Negoiță.

ADVERTISEMENT

Nu am fost la meci. Jucătorii și staff-ul trebuie felicitați. A fost o partidă așa cum ar trebui să fie toate, cu miză, cu determinare.

Pentru mine, e o mare dezamăgire, pentru că am avut lot de play-off. Nu înțeleg de ce am ratat acest obiectiv”, s-a întrebat retoric Negoiță.

ADVERTISEMENT

Patronul lui Dinamo nu a ratat ocazia să atace arbitrajul și crede că arbitrii sunt mult prea importanți. Cred că a fost un cumul de factori. Specialiștii ce spun, când dai 6 minute prelungiri și te duci la 10 minute?

E de discutat. E o întrebare pe care eu mi-o pun. În plus, s-a stricat climatul în vestiar în perioada trecută, arbitrii ne-au ciupit destul de mult.

ADVERTISEMENT

Ei sunt Dumnezei, iar noi niște oameni care băgăm bani. Ne ofticăm, ne supărăm și ne agităm degeaba”, a declarat Negoiță la GSP Live.

Cu toate că Negoiță s-a arătat indignat că echipa sa a ratat play-off-ul, dinamoviștii se confruntă în continuare cu probleme financiare. Salvarea poate să vină din partea fanilor, care strâng bani pentru echipă grație proiectului socios ”Doar Dinamo București”.

ADVERTISEMENT

Suporterii au virat până acum 400.000 de lei în contul clubului și au intrat în posesia a 10% din acțiunile echipei.

  • 100 de milioane de euro e averea lui Ionuț Negoiță
ADVERTISEMENT