Anunţul lui Dănciulescu: “Negoiţă nu mai vrea să audă de fotbal!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
23/03/2018, 20:38
Anunţul lui Dănciulescu: “Negoiţă nu mai vrea să audă de fotbal!”

Ionel Dănciulescu, noul director sportiv al formaţiei din Ştefan cel Mare, a spus că Ionuţ Negoiţă nu vrea să mai audă de fotbal şi face tot posibilul să plece de la FC Dinamo Bucureşti:

“Legat de decizia domnului Negoiţă de a vinde nu s-a schimbat nimic. Îşi doreşte lucrul acesta, iar noi, cei care suntem acolo – eu pe latură sportivă şi Alexandru David, care se ocupă de latura administrativă – trebuie să găsim soluţii şi să menţinem această echipă pe linia de plutire. Domnul Negoiţă nu mai vrea să audă de fotbal. Trebuie să ne autofinanţăm, iar lucrul ăsta putem să îl facem doar din drepturile de televiziune şi din aducerea de sponsori sau vânzarea de jucători.

“Mi-aş dori doi jucători tineri promovaţi”

Din ce ştiu şi am vorbit cu David, pentru sezonul viitor plafonul salarial lunar va fi mult mai mic decât a fost în sezonul acesta – 140.000 de euro net. Plus bonusuri individuale de performanţă.

O să stau mai mult la birou în această perioadă. O să încerc să aproape şi de Florin (n.r. antrenorul Florin Bratu) şi de echipă, pe cât posibil. Încercăm să obţinem maximum din acest play-out, să terminăm pe locul 7 şi să câştigăm cât mai multe meciuri. Sperăm să câştigăm şi nişte jucători. Personal, mi-aş dori ca unul – doi jucători dintre aceşti tineri talentaţi să poată fi implementaţi în primul 11 şi să fie titulari de bază în sezonul viitor la Dinamo”, a spus Dănciulescu la un post de televiziune.

Închide ×