Fotbal intern

Neînţelegeri între Flavius Stoican și Selymes. “Nu vreau să ne grăbim!”

15.06.2018 | 18:21
Flavius Stoican într-o conferinţă de presă susţinută la CSM Politehnica Iaşi. Antrenorul are neînţelegeri cu Tibor Selymes.

Prima neînţelegere între Flavius Stoican şi noul director sportiv al celor de la CSM Politehnica Iaşi, Tibor Selymes. Antrenorul echipei din Copou nu a fost impresionat de lista de jucători propusă de oficialul moldovenilor şi i-a transmis acestuia că nu îşi doreşte să se grăbească în a-şi face lotul pentru sezonul 2018-2019.

“Vom aduce jucători de liga întâi şi a doua din Franţa şi Olanda”, a anunţat Tibor Selymes în urmă cu câteva zile, atunci când a anunţat că este noul director sportiv al formaţiei CSM Politehnica Iaşi. Lista propusă de fostul internaţional n-a fost pe placul lui Flavius Stoica, care a replicat. “Nu vreau să ne grăbim şi să luăm decizii pripite. Trebuie să aducem jucători peste nivelul celor existenţi”.

După neînţelegerea cu Tibor Selymes, Flavius Stoican cere transferuri

Cu Adria Gallego şi Bosoi am acoperit postul de fundaş dreapta. Mai am nevoie de un mijlocaş central, care să suplinească plecarea lui Qaka, de un fundaş central, un mijlocaş lateral şi un atacant”, a spus Flavius Stoican.

Flavius Stoican şi Tibor Selymes au parte de neînţelegeri la CSM Politehnica Iaşi.
Tibor Selymes nu se înţelege cu Flavius Stoican în ceea ce priveşte transferurile la CSM Politehnica Iaşi.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri