Life

Anunț de ultimă oră și acuzații grave! Mirela Vaida pleacă de la Antena 1?

13.08.2020 | 10:25
Anunt de ultima ora si acuzatii grave Mirela Vaida pleaca de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a intrat în colimatoriul unui cunoscut personaj public.

Nelson Mondialu a lanat noi teorii fantezii prin intermediul paginii sale de Youtube, iar de data asta a vorbit despre culisele show-ului Acces direct după confirmarea cu coronavirus a soților Stegaru.

Se anunță un adevărat război pe rețelele de socializare.

Mirela Vaida, pusă pe făraș de Nelson Mondialul!

Tatăl lui Livian de la Puterea dragostei nu este prima oară când lansează zvonuri false pe piață, căci tot de la el a pornit informația potrivit căreia Veronica Stegaru și Mirela Vaida ar fi verișoare.

ADVERTISEMENT

De data asta, Nelson Mondialu susține nici mai mult, nici mai puțin decât că Mirela ar fi primit o sumă frumușică de bani odată cu apariția cazurilor de coronavirus de la Antena 1 și că în cărți pentru preluarea emisiunii de după amiază ar fi fost Mara Bănică.

„Deci, domnilor, vă spun ceva. Nu-i plină Vulpița de nicio boală, de niciun virus. Viorel nici așa. Vaida nici așa. Se ia vacanță, încet încet, încearcă să o inițieze pe Mara Bănică ca moderatoare la emisiune și dacă se ia vacanță, Vaida și-a luat 400.000 de euro pe prosteală, pe ăștia tre să îi scoată din competiție că lumea s-a săturat”, susține Nelson Mondialu.

ADVERTISEMENT

„Dacă a izbucnit și Arafat. Sunt grele astea. Ei au jucat un teatru. Scăpăm de ăștia că îi băgăm în izolare. Mint ăștia la greu. De ăla care cânta cu Vulpița nu zic nimic. Ăla a dat în Jador”, a continuat clujeanul.

Nelson, o sursă de zvonuri abracadabrante

Zvonurile pe care Nelson Mondialul le-a lansat de-a lungul timpului au fost infirmate rând pe rând. Mirela Vaida a fost nevoită să spună în emisiunea pe care o prezintă că nu există niciun grad de rudenie între ea și Vulpița, personajul care face audiențe de luni bune la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Tot Nelson a fost cel care a anunțat și revenirea lui Livian la Puterea dragostei, în noul sezon, din toamnă, însă această informație nu a fost confirmată până acum de Kanal D.