Life

Nelson Mondialu nu mai vrea să fie interlop. Tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei cere reabilitarea

16.10.2020 | 11:35
Nelson Mondialu nu mai vrea sa fie interlop Tatal lui Livian de la Puterea Dragostei cere reabilitarea
Tatăl lui Livian de la Puterea dragostei îi păcălește pe internauți? „Au vrut să mă omoare” Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei, nu mai vrea să fie considerat interlop, motiv pentru care a făcut o cerere în acest sens. Acesta își dorește să fie reabilitat din punct de vedere al cazierului, precizând că ultima condamnare a fost loc în urmă cu 17 ani.

Bărbatul originar din Cluj-Napoca visează să părăsească continentul, nefiind la prima cerere de acest gen. În urmă cu mai bine de doi ani a înaintat o cerere similară, însă judecătorii nu au fost convinși de schimbările de comportament și atitudinea acestuia.

ADVERTISEMENT

Potrivit wowbiz.ro, Nelson Mondialu a cerut reabilitarea pe cale judecătorească, urmând să ajungă în instanță în luna noiembrie. Părintele fostului concurent de la Kanal D a solicitat ștergerea cazierului din anii de tinerețe, bărbatul ajungând în spatele gratiilor de mai multe ori.

Nelson Mondialu cere reabilitatea în instanță. Bărbatul a fost condamnat de multe ori

Interlopul clujean susține că s-a schimbat și a devenit o altă persoană față de cea din tinerețe când obișnuia să fure. Totodată, Nelson Mondialu arată în cererea depusă la Tribunalul din Cluj Napoca că s-a îndreptat, precizând că a devenit un „cetățean model”.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Livian Pop urmează să afle decizia judecătorilor luna viitoare. Cât despre solicitarea din trecut, „cel mai simpatic interlop” din mediul online susține că s-a simțit discriminat. La vremea respectivă spunea că va protesta și se va rade în cap.

Ăștia nu vor să-mi dea dreptul de a fi un om liber. Ăștia mă urmăresc ca pe Jean Valjean, ca pe Contele de Monte Cristo… urmăresc să nu-mi dea reabilitarea. Vor să mă vadă deținut. Eu nu le dau ocazia pentru că sunt pregătit.

ADVERTISEMENT

Vreți să mă vedeți deținut, domnilor? În cazul de față, ăsta e un gest de… nu intru în refuz de hrană… Dacă ei nu vor să-mi dea reabilitarea să pot să părăsesc continentul… că eu de asta am vrut reabilitarea, să pot să părăsesc continentul…

Ei trag speranță, după atâția ani, că voi cădea la pușcărie iarăși și voi fi recidivist”, spunea Nelson Mondialu în urmă cu mai bine de doi ani și jumătate într-un vlog postat pe rețelele de socializare, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Interlopul a început să aibă probleme cu legea de la o vârstă foarte fragedă, recunoscând adesea aceste lucruri în mediul online. Tatăl câștigătorului sezonului 2 de la Puterea Dragostei a furat împins de sărăcie, fiind prins atât în țară, cât și în Germania.

ADVERTISEMENT