News

Nelu Bălășoiu, în stare gravă la spital! Interpretul de muzică populară a intrat în comă după ce a fost diagnosticat cu coronavirus

19.04.2020 | 10:52
Nelu Balasoiu in stare grava la spital Interpretul de muzica populara a intrat in coma dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus
ADVERTISEMENT

Din păcate, răspândirea extrem de agresivă a noului tip de coronavirus pe teritoriul României a provocat deja 8.418 cazuri de îmbolnăvire, iar printre persoanele infectate se află și unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din țara noastră. Este vorba despre Nelu Bălășoiu, internat de urgență la Spitalul Județean Suceava.

Nelu Bălășoiu, în comă după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

La scurt timp după confirmarea cruntului diagnostic, acesta a suferit un atac vascular cerebral, iar acum se află în comă, medicii fiind extrem de rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Anunțul a fost făcut de Ionuț, unul dintre fiii solistului, printr-un mesaj publicat în Vinerea Mare pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

În ciuda situației delicate prin care trece tatăl său, tânărul speră în continuare într-o minune și își îndeamnă prietenii din mediul online să-i urmeze exemplul, rugându-se pentru ca Nelu Bălășoiu să câștige lupta cu boala care a îngenuncheat o lume întreagă.

Dragii noștri, veștile nu sunt bune. Din păcate, tata a fost testat ieri iar astăzi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv.

ADVERTISEMENT

Medicii mi-au comunicat ca a suferit și un accident vascular cerebral, iar acum se află în comă.

Haideți să ne rugăm ca Dumnezeu să facă o minune în aceste zile sfinte. Mă simt copleșit”, a scris Ionuț Bălășoiu pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică populară trăia de câțiva ani într-un azil din Suceava

Din păcate, în ultimii ani problemele de sănătate nu i-au dat deloc pace lui Nelu Bălășoiu, acesta ajungând să trăiască într-un cămin de bătrâni din Suceava, după ce mai mulți colegi de breaslă au strâns bani pentru a-i asigura un loc în care să fie îngrijit cum se cuvine.

Acolo luase în greutate, căci patroana azilului îi făcuse dietă specială de îngrășare, interpretul de muzică populară fiind foarte slab din cauza afecțiunilor de care suferea.

ADVERTISEMENT

Totodată, nu ducea lipsă nici de medicamente, era spălat zilnic și avea activități împreună cu ceilalți bătrâni. Rude, prieteni, colegi și fani care îi fredonează melodiile nemuritoare, cu toții se roagă acum ca Nelu Bălășoiu să își revină cât mai curând posibil.

ADVERTISEMENT