Life

Nelu Cortea de la America Express, întâmplare stranie! Ce a văzut pe cer în timp ce conducea

Nelu Cortea de la America Express a povestit o întâmplare care poate părea năucitoare pentru mulți! Ce a pățit aflat la volan?
14.10.2023 | 14:39
Nelu Cortea de la America Express intamplare stranie Ce a vazut pe cer in timp ce conducea
Nelu Cortea de la America Express a povestit una din cele mai ciudate întâmplări de care a avut parte. Montaj foto: FANATIK/ Surse foto: Instagram Nelu Cortea/ Canva
ADVERTISEMENT

Nelu Cortea, câștigătorul primului sezon America Express, a povestit despre o întâmplare stranie de care a avut parte în timp ce mergea cu mașina spre Cluj Napoca. Umoristul a mărturisit că a văzut ceva ciudat pe cer.

Nelu Cortea de la America Express, ”întâlnire” cu extratereștrii!

Nelu Cortea le-a cerut celor care îl ascultau povestind despre pățania sa să nu râdă, istorisirea lui fiind una cât se poate de serioasă. Acesta a dat detalii despre un așa-zis OZN pe care l-a văzut aflat la volan.

ADVERTISEMENT

Lumina puternică de pe cer pe care o zărise l-a făcut la un moment dat să își pună serioase semne de întrebare, mai ales că la un moment dat acel obiect neidentificat dispăruse complet. Cortea a vorbit despre această experiență pe YouTube, într-un dialog liber cu prietenii săi, Cătălin Bordea și Micutzu.

Comediantul a relatat ce a văzut: „Vă jur pe ce am mai sfânt”

„Eu nu eram beat, nu eram nimic. Mergeam cu mașina spre Cluj. Ieșeam din Morlaca. Când am ieșit din Morlaca, departe, la vreo doi kilometri în aer, lucea ceva. Zic: WTF? Am trecut de grădina cu mulți copaci și nu se mai vedea nimic. E ca și cum vezi o oglindă…

ADVERTISEMENT

Apoi nu se mai vedea nimic. Vă jur pe ce am mai sfânt. Am stat și mi-am pus întrebări. Bă, era mare. Cam la doi kilometri distanță în aer, partea reflectorizantă era mare, cam 20 de metri, ceva, 30 de metri.

M-am oprit din mașină să mă uit. Bă, ce am văzut? Cu două seri înainte, nevastă-mea, când au fost Perseidele, a ieșit afară și a auzit un zgomot deasupra, da jos relativ.

ADVERTISEMENT

I-am zis că se auzea dronă, nu, a zis că era ca și un motor mare, nu era avion. La două zile, am văzut că**ul ăsta. Eu nu-s cu conspirații, cu din astea…”, a povestit Nelu Cortea pe YouTube.

Cum l-a luat la mișto Micutzu pe Cortea

Micutzu a vrut să trateze relatarea comediantului cu umor și l-a întrebat, în glumă, dacă la el în Cluj a început să cultive cumva cânepă. Nelu Cortea a început să râdă, spunându-i că întâmplarea pe care a scos-o la iveală a fost una cât se poate de reală.

ADVERTISEMENT

Ca să-i răspundă lui Micutzu, a spus că singura chestie din cânepă pe care o are acasă este o pânză făcută de bunica lui.

 

ADVERTISEMENT