Life

Nelu Popa s-a împăcat cu soția și acum știe ce vrea de Crăciun: ”Îmi doresc foarte mult o fetiță”

Nelu Popa ne-a povestit care sunt planurile sale de Crăciun, după marea împăcare cu soția. Artistul vrea să facă nuntă la anul și își mai dorește încă un copil.
16.11.2022 | 13:30
Nelu Popa sa impacat cu sotia si acum stie ce vrea de Craciun Imi doresc foarte mult o fetita
Nelu Popa, împreună cu soția, Ionela, și Lucas, băiețelul lor. Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Nelu Popa are deja planurile făcute pentru sărbătorile de iarnă! Fostul saxofonist al lui Carmen de la Sălciua va petrece cu soția și fiul, Lucas, primul Crăciun după marea împăcare!

Nelu Popa și-a făcut deja planurile de Crăciun: „Nu o să cânt”

Cei doi au fost despărțiți o perioadă, însă anul acesta, după ce artistul a renunțat la colaborarea cu Carmen de la Sălciua, s-a întors la fosta sa parteneră.

ADVERTISEMENT

Muzicianul a făcut câteva mărturisiri în exclusivitate pentru FANATIK despre relația cu femeia vieții sale, Ionela, dar și despre ce înseamnă pentru el sărbătorile de iarnă. Nelu a declarat că vrea să facă nuntă mare la anul, căci este căsătorit doar civil cu partenera sa. Pe lângă asta, cântărețul își dorește încă un copil, pe lângă băiețelul Lucas. Saxofonistul ne-a zis că vrea cu ardoare să aibă o fetiță!

De dragul familiei sale reunite, Nelu a renunțat anul acesta la evenimentele de Crăciun, însă nu și la cel programat de Revelion. Cântărețul va fi alături de părinții și soția sa la Câmpeni, un loc unde, ne-a spus el, încă se păstrează tradițiile.

ADVERTISEMENT

„Ăsta va fi primul Crăciun în care nu o să cânt. Nu o să mă duc la niciun eveniment. Doar de Revelion voi fi la Madrid, dar nu știu dacă va putea veni și soția… Să vedem cum putem rezolva cu piciul. El e oricum mai obișnuit cu maică-sa să stea, dar asta rămâne de văzut”, a declarat Nelu Popa pentru FANATIK.

„De Crăciun mergem acasă la Câmpeni, la părinți. Mă bucur că la noi încă se păstrează tradițiile, cel puțin în județul Alba noi mergem la colindat. Aici se merge cu steaua și de Revelion cu Capra”, ne-a povestit saxofonistul despre tradițiile pe care le respectă de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Întrebat cum au fost sărbătorile de iarnă pentru el atunci când era mic, saxofonistul a spus că el se bucura pentru orice, regretând cumva că lumea din ziua de azi nu mai primește colindători, ca pe vremuri.

Saxofonistul, nostalgic după sărbătorile de iarnă ale copilăriei: „Oamenii sunt tot mai răi”

„Noi ne bucuram pentru absolut orice. Nu mergeam să colindăm neapărat pentru bani. Și dacă primeam nuci sau o portocală, niște prăjituri.

ADVERTISEMENT

Era bucuria că suntem primiți în casele oamenilor. Acum nu mai primește toată lumea colindătorii. Parcă s-a făcut lumea mai rea. Oamenii sunt tot mai răi, dar sunt și oameni simpli, care nu se mai ajung cu banii și atunci nu mai primesc colindători în case”, a completat Nelu Popa.

Acesta ne-a zis și cum face față unei lumi pe care o descrie din ce în ce mai rea: „Sincer, eu nu mă uit deloc la TV. Mă demoralizează foarte tare când văd ce se întâmplă. Fac față acestei lumi prin muncă. Muncind, uit de alte gânduri. Nu am timp să mă gândesc la lucruri negative”.

Artistul îi mulțumește soției pentru educația pe care i-o dă fiului său, Lucas: „Când începea să plângă nu mai știam ce să fac”

Făcând o paralelă cu copilăria pe care băiatul său o are, Nelu a zis că este mulțumit de felul în care l-a crescut până acum aleasa inimii sale și a ținut să îi mulțumească pe această cale.

„Îi mulțumesc soției mele că îi dă o educație foarte bună lui Lucas. Mă ține la curent cu tot ce face micuțul, mai ales când sunt plecat. Noi și când eram despărțiți vorbeam. Ea îmi spunea și dacă nu voia să stea la grădi, și când îl tundea. Chiar este o mamă foarte responsabilă”, este mulțumirea publică pe care Nelu i-a făcut-o soției sale, prin intermediul FANATIK.

Acesta ne-a mai zis că și-a dat seama cât de multe sacrificii face Ionela când a rămas la un moment dat singur cu copilul. „Veneam de la cântat și îi ziceam soției să plece și ea la o cafea, cu prietenele, vreo două-trei ore la mall, că stau eu cu băiatul. Credeți-mă că atunci când începea să plângă nu mai știam ce să fac. Îi cântam cu saxofonul și se mai oprea din plâns, dar s-a întâmplat să las saxofonul pe piciorul lui, era greu, vă dați seama, și plângea apoi din cauza asta”, a adăugat saxofonistul.

nelu popa si ionela
Nelu Popa are de gând să facă și cununia religioasă cu soția sa, Ionela. Foto: Facebook

Nelu vrea să facă nuntă la anul și își dorește și o fetiță: „O să o cer din nou, să vedem dacă acceptă”

Nelu Popa nu și-a conturat doar planurile pentru sărbătorile de iarnă. Artistul își dorește cu ardoare să se căsătorească religios cu Ionela și să mai facă un copil.

„Poate la anul facem nuntă, căci noi am fost doar la starea civilă și nu am mai apucat să facem nunta că a venit pe lume băiețelul.

Eu acuma o să o cer din nou, să vedem dacă acceptă (n.r.: râde). Legat de copil, eu îmi doresc foarte mult o fetiță. Mă gândesc la faptul că eu am doi frați. Și fiului meu cred că i-ar fi bine dacă ar avea o surioară. La orice necaz sau bucurie, îi ai aproape”, a completat Nelu Popa.

ADVERTISEMENT