Life

Nelu Popa prinde aripi și fără Carmen de la Sălciua! Prin ce greutăți a trecut saxofonistul până acum: „Tata a făcut împrumut la bancă”

Nelu Popa începe să aibă tot mai mult succes, chiar și dacă numele său nu e legat de Carmen de la Sălciua. Saxofonistul a trecut prin multe greutăți pentru a ajunge unde e acum.
13.08.2022 | 12:12
Nelu Popa prinde aripi si fara Carmen de la Salciua Prin ce greutati a trecut saxofonistul pana acum Tata a facut imprumut la banca
Nelu Popa, saxofonist. Foto: Instagram. Colaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Nelu Popa începe să aibă tot mai mult succes, chiar și fără Carmen de la Sălciua! Saxofonistul are o nouă colaboratoare, Simona Boncuț, cu care a cucerit publicul de pe YouTube.

Tatăl lui Nelu Popa s-a împrumutat de la bancă să îi cumpere primul saxofon

Acum zâmbește și gustă din succes, însă începuturile sale muzicale n-au fost tocmai ușoare. Artistul a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, povestea primului său saxofon, unul luat cu bani împrumutați.

ADVERTISEMENT

Începuturile în muzica instrumentală au fost destul de dificile pentru Nelu Popa. Bărbatul a făcut de multe ori foamea pentru a putea investi în carieră. Au fost perioade în care nu avea ce mânca, dar în care visa să ajungă cineva în muzică.

A câștigat toate pariurile pe care le-a făcut cu viața. Sacrificiile financiare au fost nenumărate. Pentru primul său saxofon, de pildă, a apelat la ajutorul tatălui.

ADVERTISEMENT

„Prima piesă pe care am produs-o a fost cu bani împrumutați. Pentru primul saxofon, tata a făcut împrumut la bancă. A costat 2.000 de euro. Vorbesc de acum 15 ani, atunci erau bani serioși. Între timp mi-am schimbat saxofonul cu unul mai scump, dar pe ăsta nu pot să îl dau. Are o valoare sentimentală foarte mare pentru mine. Mai cânt cu el uneori pe la evenimente, pe la spectacole”, ne-a povestit Nelu Popa.

Nelu și Simona Boncuț sunt pe val pe YouTube

După ce a început să câștige primii bani din muzică, Nelu a realizat că toate sacrificiile pe care le-a făcut nu au fost degeaba. Interpretul de muzică de petrecere nu se mai uită acum la bani când vrea să își cumpere un instrument nou.

ADVERTISEMENT

Bărbatul ne-a mai spus în ce relație mai e cu Carmen de la Sălciua, după ce amândoi au confirmat că vor merge pe drumuri separate din anul 2023. Nelu ne-a zis că se înțelege foarte bine cu artista și că speră ca lucrurile să stea așa și pe viitor. Cine știe, poate se vor răzgândi și vor continua să cânte împreună și de la anul!

În cât timp se poate produce un hit

Între timp, Nelu a lucrat din greu la proiectele sale solo. Simona Boncuț, tânăra cu care cântă de ceva vreme, este cea mai nouă colaboratoare de-ale sale. Melodia „Eu te am pe tine”, de exemplu, lansată acum o lună, are aproximativ 850.000 de vizualizări.

ADVERTISEMENT

Nelu ne-a dezvăluit și câteva lucruri din culisele producțiilor sale muzicale. Acesta ne-a mărturisit că, în general, o melodie este gata în 5 ore, cu tot cu compoziția liniei instrumentale și text.

„Eu linia melodică o fac mai repede, fiind mai priceput la asta, ca instrumentist. La texte durează în general mai mult. La studio, piesa e pe picioare între trei și cinci ore, în general”, a completat Nelu Popa.

Cea mai nouă melodie pe care Nelu a scos-o cu Simona Boncuț, acum două săptămâni, a intrat și ea în trending la fel ca multe din piesele sale. Cântecul „Dragă domnișoară” are peste 330.000 de vizualizări și o serie de reacții pozitive în mediul online.

ADVERTISEMENT