Life

Nelu Popa, saxofonistul lui Carmen de la Sălciua, curtat de nume importante ale muzicii românești: „S-au creat niște invidii”

Nelu Popa are un succes din ce în ce mai mare! Saxofonistul lui Carmen de la Sălciua are o priză tot mai mare la public, dar și la câteva din cele mai cunoscute nume ale industriei muzicii de petrecere.
22.06.2022 | 19:55
Nelu Popa saxofonistul lui Carmen de la Salciua curtat de nume importante ale muzicii romanesti Sau creat niste invidii
Nelu Popa, saxofonistul lui Carmen de la Sălciua. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ambițios, tenace și dornic să rupă gura târgului, Nelu Popa a reușit să se facă remarcat deja în trendingul de pe Youtube printre primele 100 de piese 100% instrumentale, de sorginte românească, iar drumul său muzical nu se oprește aici!

Saxofonistul lui Carmen de la Sălciua, ambiții uriașe

Saxfonistul lui Carmen de la Sălciua a pornit de jos și a muncit din greu să îi fie recunoscut talentul. Cea mai nouă creație, una proprie, a fost compusă într-o noapte, în studio. A dorit să aducă ceva nou și unic pe piața muzicii instrumentale de pe plaiurile mioritice.

ADVERTISEMENT

Nelu Popa a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre planurile sale mărețe. A spus că a fost contactat de o serie de nume cunoscute din industria muzicii de petrecere, fără să dea prea multe nume, căci unele colaborări sunt încă în negocieri.

De cine ne-a putut spune sigur este Puiu Codreanu. Cu el a înregistrat deja o melodie care cu siguranță va ajunge la inimile românilor.

ADVERTISEMENT

Nelu Popa a vorbit pentru FANATIK despre „Maneaua iubirii”, prima piesa instrumentală din România aflată în trending pe Youtube, dar și despre dorințele sale pe plan artistic.

„S-au creat niște invidii”

„Maneaua iubirii s-a născut în urma unei nopți in studio, compusă de mine cap-coadă, din cauză că s-au creat niște invidii. Am vrut să demonstrez că pot face muzică și fără să fiu inspirat. Știți deja povestea cu Petrică Nicoară și răutățile care au apărut după”, ne-a spus Nelu Popa.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă l-a ajutat faptul că s-a asociat cu Carmen de la Sălciua, artistul a fost extrem de sincer. Popa a mărturisit că îl sună mulți care vor să se afirme. A zis că există inclusiv nume mari, fără să spună despre cine e vorba.

Singura celebritate a muzicii de petrecere pe care a putut să o nominalizeze a fost Puiu Codreanu. „Am și făcut o piesă cu Puiu Codreanu. A fost o colaborare de care sunt foarte mândru”, a adăugat Popa. Unul din oamenii de bază ai lui Nelu pe plan muzical este Horia Boncuț, cel cu care realizează hit după hit.

ADVERTISEMENT

Vara asta, Nelu nu va pleca în concediu, ci va munci pentru ca visele sale să devină realitate, iar talentul său să fie și mai remarcat. Artistul ne-a mai zis că sunt câteva artiste cu care ar vrea să colaboreze pe viitor, printre care se numără Theo Rose și cântăreața de muzică populară Claudia Ghițulescu.

 

ADVERTISEMENT