News

Nelu Tătaru a recunoscut. A participat și el la petrecerea din biroul lui Ludovic Orban

03.06.2020 | 09:11
Nelu Tataru a recunoscut A participat si el la petrecerea din biroul lui Ludovic Orban
Când va fi limitată pandemia în România. Anunțul lui Nelu Tătaru dă speranțe Sursa foto: Inquam Photos/George Călin
ADVERTISEMENT

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a recunoscut că a participat și el la petrecerea din biroul lui Ludovic Orban, cu ocazia zilei de naștere a premierului.

Nelu Tătaru a recunoscut că a participat la petrecerea din biroul lui Ludovic Orban

Într-o intervenție la postul public de televiziune, Nelu Tătaru a dezvăluit că a participat la petrecerea dată de Ludovic Orban la Palatul Victoria, dar a precizat că nu a fost prezent decât la început.

ADVERTISEMENT

”Am fost la început, l-am felicitat pe premier, nu am stat prea mult, am plecat. Nu sunt nici fumător, nici băutor”, a declarat ministrul Sănătății, conform Agerpres.

Nelu Tătaru, care nu apare în fotografia care a circulat în ultimele zile pe rețelele de socializare, consideră că este un moment regretabil, la ziua unei persoane, într-un context în care cineva încearcă să şteargă nişte realizări.

ADVERTISEMENT

”Ludovic Orban şi-a asumat ieşirile, şi-a plătit amenda”

Cât despre recomandarea pe care i-ar face-o premierului Ludovic Orban, care este fumător, ministrul Sănătății a spus că este un obicei al fiecăruia dintre noi, un mod de viaţă pe care ni-l alegem şi suntem responsabili.

”Ca medici, interzicem fumatul, interzicem alcoolul, bem doi litri de apă pe zi, nu facem exces de sare şi zahăr. Este un context în care domnul prim-ministru Ludovic Orban şi-a asumat ieşirile, şi-a plătit amenda”, a afirmat Tătaru.

ADVERTISEMENT

Fostul consilier al Olguței Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, a publicat o fotografie în care mai mulți membri ai Guvernului Orban, în frunte cu premierul, apar  fumând și servind băuturi alcoolice în interiorul Palatului Victoria. Mai mult, aceștia nu respectă distanțarea socială și nu poartă măști de protecție.

Poliția a luat atitudine în cazul controversatei întâlniri de la Guvern, cu ocazia zilei de naștere a lui Ludovic Orban. Toți  cei prezenți la petrecere au fost amendați pentru că au ignorat regulie impuse de autorități. Nu au purtat mască și au fumat în spații închise.

ADVERTISEMENT

Ludovic Orban vine cu noi explicații despre poza în care fumează în birou de ziua sa de naștere. Premierul recunoaște că a greșit și spune că nu vrea să fie un exemplu negativ pentru tinerii care l-au văzut în aceste ipostaze.

ADVERTISEMENT