ADVERTISEMENT
News

Nelu Tătaru, acuzații la adresa PSD și laude pentru guvernul liberal în criza pandemiei

Autor: Adrian Baciu | 20.09.2020 | 15:58
Nelu Tătaru, acuzații la adresa PSD și laude pentru guvernul liberal în criza pandemiei
Nelu Tătaru a aflat în direct diagnosticul lui Virgil Popescu. Sursa foto: hepta.ro

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a lansat acuzații vehemente în direcția principalului partid de Opoziției, PSD, în contextul crizei cauzate de pandemia de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Liberalul de la Sănătate critică formațiunea social-democrată pentru faptul că a lăsat ”o visterie goală, depozite goale”, iar în aceste condiţii Guvernul liberal a fost nevoit să lupte ”fără arme, fără a putea riposta într-oprimă etapă în faţa unei pandemii”.

Atacurile lui Tătaru au venit duminică, la Iași, în timpul unei dezbateri electorale pe care au organizat-o cei de la PNL.

ADVERTISEMENT

Nelu Tătaru lansează acuzații la adresa PSD criza pandemiei

Nelu Tătaru, un ministru care în urmă cu câteva luni promitea că nu politizează criza pandemiei, a venit acum cu o serie de săgeți contra rivalilor de la alegerile locale, PSD.

Oficialul Guvernului Orban descrie evoluția sistemului sanitar intern din ultimele luni și spune că PSD a făcut ca noul guvern liberal să lupte ”fără arme” contra pandemiei.

ADVERTISEMENT

”Acum aproape un an de zile preluam guvernarea, nu se gândea nimeni la această pandemie care urma să vină.

Acum, după 10 luni de zile, arătăm că am gestionat o pandemie găsind de la predecesorii noştri, Partidul Social Democrat, o visterie goală, depozite goale, fără arme, fără a putea riposta într-o primă etapă în faţa unei pandemii”, a afirmat Nelu Tătaru duminică la o dezbatere electorală organizată de PNL la Iaşi, conform Știripesurse.

ADVERTISEMENT

Nelu Tătaru, laude pentru colegii liberali din guvern

În discursul său de duminică, Nelu Tătaru nu a ezitat să laude activitatea dusă de colegii din guvernul liberal în toate această perioadă dificilă a pandemiei.

În același timp, Tătaru  a criticat PSD pentru lipsa de implicare în realizarea spitalelor regionale promise. ”Am putut vedea că dacă promisiunile celor dinaintea noastră – în opt ani de zile opt spitale regionale – am reuşit în zece luni să semnăm contracte de finanţare pentru trei spitale regionale, ei nereuşind nimic”, a adăugat preşedintele PNL Vaslui.

ADVERTISEMENT

Tot duminică, ministrul Sănătății a promis că institutul de boli cardio-vasculare de la Miroslava este ”o perspectivă viabilă”, care va fi realizată.

”Mă uit la oportunitatea pe care o avem astăzi, este o oportunitate mare. Venim după un an greu dar venim după un an în care ne-am călit.

ADVERTISEMENT

Faptul că un an cu 21% în Parlament ne-a făcut să putem trece cu brio ne face să credem că pe 28 vom vedea că suntem destul de mulţi care conducem comunităţile noastre”, a adăugat Nelu Tătaru.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!