News

Nelu Tătaru, mesaj oficial despre petrecerile de Crăciun!

20.12.2020 | 12:37
Nelu Tătaru, mesaj oficial despre petrecerile de Crăciun!
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a explicat cum vor avea loc petrecerile de Crăciun. Sursa foto - DANI AMARIEI / MEDIAFAXFOTO
ADVERTISEMENT

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a transmis un mesaj oficial despre petrecerile de Crăciun! Acesta a explicat că în perioada următoare nu se vor putea organiza asemenea evenimente. 

Mai mult de atât, liberalul a făcut un apel către oameni să fie precauți în ceea ce privește întâlnirile cu prietenii, iar, dacă vor să petreacă Sărbătorile, să o facă strict cu cei din familie.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să fim în continuare precauți, să purtăm masca de protecție și să respectăm regulile care restricționează evenimentele private.

Nelu Tătaru, mesaj oficial despre petrecerile anului acesta de Crăciun !

Soluția pe care o recomand în această perioadă este adaptarea la situația pandemică pe care o traversăm”, a declarat Nelu Tătaru, la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Nelu Tătaru a ținut să tragă și un semnal de alarmă. I-a avertizat pe români că trebuie să evite contactul cu persoane din exterior. În acest fel, va fi evitată o eventuală infecție cu noul coronavirus.

”După cum știți există niște reguli privind restaurantele, privind petrecerile private. În ceea ce privește spațiul privat recomandăm multă precauție.

De Sărbători, dacă avem o întâlnire de familie să avem grijă, dar este recomandat să nu ne întâlnim cu persoane din exterior, persoane cu care nu ne-am mai întâlnit. Dacă avem invitați de Sărbători să folosim masca și dezinfectantul”, a mai spus ministrul Tătaru.

ADVERTISEMENT

Nelu Tătaru a ținut să explice și cum vor fi petrecerile de Crăciun „Sărbătorile sunt ceva intim. Petreceți în familie! Persoanele care nu fac parte din familie, cele cu care nu ați avut contact, pot să fie infectate.

Respectarea recomandărilor duce la scăderea riscului de îmbolnăvire. Ați văzut ce măsuri a dispus Belgia, cu doar un oaspete care poate fi invitat de Sărbători. Noi nu suntem acolo, dar trebuie să fim precauți”, a adăugat ministrul Sănătății.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri