News

Nelu Tătaru, reacție fermă despre noul an școlar! „La jumătatea lunii august vom spune exact cum se deschid școlile”

03.08.2020 | 15:59
Nelu Tătaru, reacție fermă despre noul an școlar! „La jumătatea lunii august vom spune exact cum se deschid școlile”
Nelu Tătaru, totul despre debutul noului an școlar! Sursa foto - ILINCA NAZARIE / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a avut o reacție fermă atunci când a fost întrebat despre noul an școlar! Acesta a transmis că, după jumătatea lunii august, autoritățile vor anunța cum se vor deschide școlile.

„Nu facem supoziții într-un context în care suntem la o lună și jumătate față de începutul școlii. În a doua jumătate a lunii august vă vom spune exact cum se va deschide școala”, a declarat Nelu Tătaru.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că, de curând și premierul Orban a spus că școala va începe în condițiile pe care le va permite evoluția epidemiei.

Nelu Tătaru, totul despre debutul noului an școlar!

„Suntem într-o analiză foarte serioasă, nu pot crea o previziune azi, care să fie modificată în funcție de evoluția epidemiei.

ADVERTISEMENT

Când vom avea toate datele pentru a furniza o informație corectă care să permită elevilor, profesorilor, părinților să se pregătească pentru noul an școlar.
 
Când se vor finaliza analiza și toate scenariile le vom prezenta public. Suntem în 3 august”, a afirmat Orban.

De altfel, la sfârșitul lunii iulie, și președintele Klaus Iohannis a spus că este de părere că ar fi complicat ca în România să existe doar școală online.

Șeful statului a dat de înțeles că totul se îndreaptă spre un scenariu mixt. „Ar fi foarte complicat să avem numai școală online.

ADVERTISEMENT

Atunci, sigur ne îndreptăm spre un scenariu mixt. Și în funcție de condițiile locale, vom aveam mai mult școală normală, cu elevii la școală, sau mai multă școală online, sau sistem mixt”, a mai spus Iohannis.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri