Fotbal intern

E OFICIAL! Neluţ Roşu a plecat de la Viitorul. A fost cumpărat de Levski Sofia. Pe cât a semnat cu formaţia din Bulgaria

Update. E OFICIAL! Neluţ Roşu a semnat un contract valabil pentru trei ani cu formaţia Levski Sofia, care evoluează în prima ligă din Bulgaria. Astfel, Neluţ Roşu a părăsit FC Viitorul...
04.07.2017 | 16:05
E OFICIAL Nelut Rosu a plecat de la Viitorul A fost cumparat de Levski Sofia Pe cat a semnat cu formatia din Bulgaria

Update. E OFICIAL! Neluţ Roşu a semnat un contract valabil pentru trei ani cu formaţia Levski Sofia, care evoluează în prima ligă din Bulgaria. Astfel, Neluţ Roşu a părăsit FC Viitorul Constanţa după doar şase luni.

Nelut Rosu a fost transferat de bulgarii de la Levski Sofia (2)

……………………………………………

Neluţ Roşu pleacă de la Viitorul după doar şase luni. Fotbalistul adus în iarnă de Gică Hagi s-a înţeles cu Levski Sofia şi este aşteptat să semneze în cursul zilei de astăzi. Potrivit celor de la sportal.bg, Roşu a efectuat deja vizita medicală şi se va finaliza transferul său chiar în această zi.

Neluţ Roşu a fost unul dintre titularii Viitorului în această primă jumătate a anului, contribuind decisiv la câştigarea titlului de către formaţia pregătită de Ghoerghe Hagi. Fotbalistul format de CFR Cluj va semna cu formaţia din Bulgaria, acolo unde va fi coleg cu un alt fotbalist plecat din Liga 1, fostul atacant al celor de la Astra, Sergiu Buş.

Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a fost transferat de Viitorul în iarnă şi a contribuit la câştigarea primului titlu din istoria echipei condusă de Gică Hagi. Roşu a jucat 14 meciuri pentru Viitorul în partea a doua a sezonului trecut. Neluţ Roşu a fost format de CFR Cluj şi a jucat pentru Luceafărul Oradea, Concordia, Botoşani şi CFR Cluj înainte de a ajunge la Viitorul.

În campionatul Bulgariei s-au mai transferat în această vară alţi doi jucători din campionatul României. Este vorba de foştii titulari ai celor de la Pandurii Tg. Jiu, Dragoş Firţulescu şi Sergiu Negruţ, care au plecat de la formaţia care a retrogradat din Liga 1 şi au fost achiziţionaţi de formaţia de primă ligă din ţara vecină Beroe Stara Zagora.