Fotbal intern

Un campion al României, dat afară în ziua de Crăciun

Levski Sofia renunţă la Neluţ Roşu, jucator care a cucerit campioantul cu Viitorul Constanţa! Ce s-a întâmplat cu mijlocaşul.
26.12.2017 | 14:09
Un campion al României, dat afară în ziua de Crăciun

Neluţ Roşu a fost cel mai scump transfer al bulgarilor, care au achitat suma de 100.000 de euro în schimbul jucătorului cu care Gică Hagi a cucerit titlul de campion în Liga 1 Betano. Conform presei din Bulgaria, Roşu va fi dat afară şi i se vor plăti şi salarii compensatorii. Acesta a primit vestea de a-şi căuta echipă chiar de Crăciun.

“Cel mai scump transfer al lui Levski va părăsi echipa din ianuarie. Antrenorul “albaştrilor” nu îl place pe român, care a jucat doar patru mecuri de campionat de la începutul sezonului. Antrenorul italian vrea să aducă un alt mijlocaş defensiv în locul lui.

“Levski îl lasă liber”

Neluţ a venit la Levski după ce a câştigat titlul în locul Stelei din România. Acesta a făcut un sezon grozav la Viitorul. Cel mai probabil, Neluţ va deveni un alt jucător pe care Levski plăteşte o sumă de transfer după care îl lasă să plece liber şi chiar îi achită câteva salarii în despăgubire”, scrie presa bulgară

Neluţ Roşu a jucat în doar patru meciuri pentru Levski Sofia, iar tehnicianul italian, Delio Rossi, nu a fost mulţumit de prestaţiile acestuia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri