Sport

Neluț Roșu, dezvăluiri despre situația extrem de dificilă de la Dinamo: „Prea puțini știu. Ce am întâlnit aici nu am văzut nicăieri!”

Neluț Roșu, mijlocașul central al lui Dinamo, a vorbit despre ce a trăit la Dinamo din vară și până acum și cum au reușit „câinii” să treacă peste aceste momente.
26.11.2022 | 11:38
Nelut Rosu dezvaluiri despre situatia extrem de dificila de la Dinamo Prea putini stiu Ce am intalnit aici nu am vazut nicaieri
Neluț a venit în vară la Dinamo și a jucat 17 meciuri. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo se apropie de locurile de play-off din Liga 2 Casa Pariurilor, după un început de sezon dezastruos și cu mai multe probleme decât puncte în clasament.

Neluț Roșu spune lucrurilor pe nume: „Cu 7-8-10 zile înainte de începerea campionatului nu știam dacă o să înceapă pentru noi”

Jucătorul transferat în această vară la Dinamo, consideră că echipa a crescut enorm față de cum se prezenta la începutul sezonului: „S-a format un grup, o echipă bună, se vede și pe teren că echipa arată de la meci la meci foarte bine. Am avut un început mai greu de campionat, dar prea puțini știu de fapt care a fost starea de spirit și ce echipă am avut la început, cu 7-8-10 zile înainte de începerea campionatului nu știam dacă o să înceapă pentru noi, nu aveam nicio siguranță”.

ADVERTISEMENT

În plus, nu se știa nici dacă jucătorii aduși vor continua la Dinamo, în lipsa unui antrenor și a unei strategii: „Antrenori erau nea Iulică (n.r. Mihăescu) și nea Oni (n.r. Ionel Augustin), care ne-au ajutat cu ce au putut, dar era o incertitudine totală. Nu se știa dacă plecăm la acest drum sau nu.

Eu zic că în momentul de față se vede o îmbunătățire a jocului, a echipei, arată mult mai bine”, a spus sincer jucătorul lui Dinamo pentru Radio Dinamo 1948.

ADVERTISEMENT

Neluț Roșu, mesaj clar: „Niciodată nu s-a jucat un meci cu «Hai să ne apărăm, să scoatem măcar un punct»”

Dinamovistul e de părere că a juca la Dinamo e o onoare chiar și în ligile inferioare: „În general la cluburile mari nu contează liga sau meciurile în care joci, mai ales la Dinamo, toată lumea are așteptări foarte mari. Niciodată nu s-a jucat un meci cu «Hai să ne apărăm, să scoatem măcar un punct».

Mereu clubul și-a dorit victoria, e o anumită presiune, dar trebuie să trecem foarte rapid peste, avem și presiunea rezultatelor, suntem la mâna noastră. Trebuie să câștigăm fiecare meci, avem doar finale, noi jucăm finale”.

ADVERTISEMENT

Roșu e optimist și în privința meciurilor cu Iașiul și Brașovul: „Eu cred că totul depinde doar de noi, nu cred că vom avea probleme, am arătat o formă bună, am început să marcăm din ce în ce mai multe goluri, celor de la Iași o să le fie puțină frică de Dinamo, apoi ne vom gândi la meciul cu Brașov, dar cred că cel mai important este cel de la Iași”.

Neluț Roșu, declarație de dragoste pentru suporterii lui Dinamo: „Ce am întâlnit aici e unic”

Neluț Roșu consideră că suporterii lui Dinamo au ceva cu totul și cu totul special: ,,Implicarea fanilor este extraordinară, ce reușesc să facă, de la fiecare meci, când li se cere să se implice în orice. Ce am întâlnit aici, e unic, fără ei astăzi nu mai vorbeam la telefon, în emisiune.

ADVERTISEMENT

Au arătat ce înseamnă dragostea lor până la urmă și au reușit să țină clubul în viață, o să vedem ce o să fie pe viitor, vineri este o zi foarte importantă pentru clubul nostru. Nu știm ce se întâmplă cu procesul, noi sperăm să fie bine vineri, sâmbătă, să fim acolo în luptă”.

ADVERTISEMENT