Fotbal intern

Neluț Roșu, gafa care l-a dat afară de la Levski Sofia! Ce a făcut noul mijlocaș al Astrei

24.06.2018 | 18:14
Neluț Roșu a fost dat afară de la Levski Sofia după ce s-a pus rău cu antrenorul

Neluț Roșu s-a transferat recent la Astra Giurgiu, echipă la care a ajuns din postura de jucător liber de contract de la formația bulgară Levski Sofia.

Neluț Roșu a jucat 7 meciuri pentru Levski, dar a fost pus pe bancă de Delio Rossi pentru aproape 6 luni de zile. Roșu a jucat 3 meciuri în playoff-ul campionatului bulgar, după ce nu mai jucase din noiembrie! Chiar dacă initial Roșu fusese pus pe liber de Rossi pentru că își dorea să folosească jucători cu un profil defensive mai pronunțat.

Neluț Roșu, ținut pe bară la Levski Sofia de antrenorul pe care l-a imitat

Cu toate acestea, adevărul ar fi altor, potrivit jurnaliștilor din Bulgaria. Motivul pentru care Levski a renunțat la Neluț Roșu nu a avut vreo legătură cu prestațiile românului. Conform celor de la Meridian Watch, Roșu a fost pus pe liber după ce a fost prins când îl imita pe antrenorul echipei, Delio Rossi!

Neluț Roșu se prefăcea că este Rossi în vestiar în fața coechipierilor, moment când a fost prins în fapt de fostul technician al lui Lazio sau Fiorentina. Italianul nu a gustat deloc gluma și l-a pus pe liber în această vară pe fostul campion al României, cu Viitorul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri