Sport

Neluț Roșu și-a motivat alegerea de a juca în Liga 2 cu Dinamo: ”Multă lume m-a întrebat ce e în capul meu”

Dinamo se pregătește de primul sezon din istorie în Liga 2 și a făcut câteva transferuri interesante. Neluț Roșu este unul dintre noii jucători și a explicat ce l-a făcut să vină în tabăra ”câinilor”.
17.07.2022 | 19:08
Nelut Rosu sia motivat alegerea de a juca in Liga 2 cu Dinamo Multa lume ma intrebat ce e in capul meu
Dinamo se pregătește de primul sezon din istorie în Liga 2 și a făcut câteva transferuri interesante. Neluț Roșu este unul dintre noii jucători și a explicat ce l-a făcut să vină în tabăra ”câinilor”. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate sosirea mijlocașului de 29 de ani în Ștefan cel Mare, alături de Valentin Lazăr.

Cum explică Neluț Roșu transferul la Dinamo

Dinamo continuă să se confrunte cu mari probleme financiare și mulți dintre jucătorii din sezonul precedent au plecat deja de la echipă, iar printre cei nou sosiți este și Neluț Roșu, care visează la o revenire rapidă a ”câinilor” în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Multă lume m-a întrebat ce e în capul meu de am venit la Dinamo. Așa am decis eu. Mi-am dorit de mult la Dinamo și acesta a fost momentul ca eu să ajung aici. Vreau să lupt cu această echipă pentru a promova.

Avem promisiuni că vor veni și jucători care au evoluat la un nivel mai bun, pentru a se forma un lot competitiv. Suntem în perioada de pregătire. Mulți jucători vor să vină la Dinamo, se lucrează acum la numirea noului antrenor.

ADVERTISEMENT

În rest, am tot auzit tot felul de lucruri despre Dinamo. A apărut că nu mai avem apă, că nu mai avem nu știu ce. Sunt niște aberații”, a declarat jucătorul, la emisiunea Liga Digisport.

Dinamo continuă campania de achiziții

Neluț Roșu a mai jucat în cariera sa la echipele Luceafărul Oradea, Concordia Chiajna, FC Botoșani, CFR Cluj, FC Viitorul, Levski Sofia, Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaș și UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul, care a câștigat titlul de campion cu Viitorul în 2017, a evoluat în sezonul trecut la FC Voluntari, iar la începutul anului a fost împrumutat în Liga 2 la Concordia Chiajna.

Dinamo nu se oprește aici cu transferurile, iar șefii clubului au confirmat pentru FANATIKIulian Roşu și Cătălin Ţîră sunt la antrenamentele echipei. Cei doi fotbalişti urmează să fie testaţi de antrenorul Iulian Mihăescu şi dacă tehnicianul va fi mulţumit de nivelul la care sunt, li se va oferi un contract.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Ionel Augustin a oferit un amplu interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a vorbit despre situația extrem de dificilă în care se află Dinamo. Acesta a explicat că dacă oficialii clubului nu vor veni cu bani sunt șanse mari ca echipa să retrogradeze în Liga 3.

ADVERTISEMENT
Tags: