Sport

Neluțu Sabău și-a făcut lista de transferuri! Ce fotbaliști de top din SuperLiga vrea la U Cluj

Neluțu Sabău și-a pus în gând să transfere fotbaliști de top din SuperLiga la U Cluj, iar FANATIK a aflat în exclusivitate lista de transferuri a „șepcilor roșii”.
04.06.2024 | 09:00
Nelutu Sabau sia facut lista de transferuri Ce fotbalisti de top din SuperLiga vrea la U Cluj
Neluțu Sabău și-a făcut lista de transferuri! Ce fotbaliști de top din SuperLiga vrea la U Cluj. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

U Cluj s-a conformat la cerințele lui Ioan Ovidiu Sabău, care vrea transferuri de top pentru sezonul viitor din SuperLiga. FANATIK a aflat în exclusivitate că „șepcile roșii” se interesează de serviciile lui Radu Boboc, Iulian Cristea și Raul Opruț.

Lista de transferuri a lui Neluțu Sabău! Ce fotbaliști de top din SuperLiga sunt pe radarul lui U Cluj

„Șepcile roșii” nu stau pe gânduri la sfârșitul sezonului din SuperLiga și deja pregătesc ediția următoare de campionat. U Cluj i-a transferat până acum pe Ovidiu Popescu și Vadim Rață, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Neluțu Sabău a pregătit lista de transferuri a „șepcilor roșii” pentru perioada de mercato din vară. FANATIK a aflat în exclusivitate că Universitatea Cluj îi dorește pe Radu Boboc, Raul Opruț și Iulian Cristea.

Radu Boboc a retrogradat cu FC Voluntari în Liga 2 și ar putea să meargă pe același drum cu Vadim Rață, care a semnat cu U Cluj. Totuși, fundașul crescut la Farul Constanța nu și-a reziliat încă înțelegerea cu ilfovenii.

ADVERTISEMENT

Și Raul Opruț se află sub contract cu belgienii de la KV Kortrijk, care l-au împrumutat în SuperLiga la FC Hermannstadt în sezonul trecut. Înțelegerea dintre internaționalul român și clubul din Belgia expiră în 2026.

Singurul fotbalist liber de contract în prezent este Iulian Cristea, care și-a încheiat conturile cu Rapid București. Clubul din Giulești a ajuns la un acord cu stoperul trecut pe la FCSB pentru rezilierea înțelegerii după venirea lui Neil Lennon.

ADVERTISEMENT
  • 19 partide a jucat Raul Opruț pentru FC Hermmanstadt în sezonul trecut și 400.000 de euro este valoarea lui de piață
  • 14 jocuri a strâns Iulian Cristea la Rapid și 800.000 este valoarea fotbalistului, conform transfermatkt
  • 34 de meciuri are Radu Boboc la FC Voluntari și 700.000 de euro valorează pe transfermarkt

Oficialul lui U Cluj, dezvăluiri despre bugetul „șepcilor roșii”: „Și în sezonul viitor va fi la fel”

Radu Constanțea a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre bugetul „șepcilor roșii” în sezonul 2023-2024. Oficialul de la U Cluj spune că toate costurile clubului s-au ridicat la aproximativ 9 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Bugetul nostru a fost în anul acesta undeva în zona locurilor 7-9. Cred că și sezonul viitor va fi la fel. Există o discrepanță foarte mare în ceea ce privește bugetul față de primele șase echipe care s-au calificat în play-off.

Dar sperăm să reușim în această vară să facem unele transferuri care să ne permită să ne luptăm la play-off în campionatul următor. Cu tot cu Academie, cred că vom închide acest sezon undeva la 6 milioane de euro”, a spus Radu Constanțea.

Cel mai mare salariu de la U Cluj: „Nu a depășit suma asta”

Radu Constanțea a dezvăluit care este cel mai mare salariu de la echipa lui Dan Nistor și Alex Chipciu. Președintele U Cluj spune că nivelul salarial nu s-a ridicat la cel al echipelor calificate în play-off-ul din SuperLiga.

„Departe! Niciodată! Aceste lucruri se pot vedea și pe cifrele pe care le-au prezentat cluburile la licențiere, cifre care sunt publice. La nivel de salarizare pe anul 2023 cred că suntem undeva pe locul 8 sau 9. Nu aș vrea acum să divulg salariile. Dar pot să vă spun că niciun salariu nu a depășit suma de 12.000 de euro lunar”, a mai spus președintele.

ADVERTISEMENT