Fotbal intern

Neluțu Varga a discutat cu oamenii prințului Albert de Monaco despre CFR Cluj!

20.10.2018 | 15:49
Nelutu Varga a discutat cu oamenii printului Albert de Monaco despre CFR Cluj
Neluțu Varga, cel care ține trofeul în mână, i-a propus lui Istvan Garancsi să investească la CFR Cluj

Campioana României ar putea da lovitura dacă planul lui Neluțu Varga s-ar finaliza cu succes: omul de afaceri a discutat cu oamenii prințului Albert de Monaco despre CFR Cluj!

Nu este un banc! Varga a fost în Franța unde s-a întâlnit cu câțiva apropiați ai actualului conducător al Principatului de Monaco! Patronul ardelenilor încearcă să îl atragă pe capul Casei Grimaldi în câteva afaceri importante în Cluj, iar printre oportunitățile de business discutate a fost și cea legată de clubul din Gruia! FANATIK.RO vă prezintă culisele întâlnirii dintre șeful campioanei și oamenii prințului.

Albert de Monaco e interesat de imobiliare, Neluțu Varga i-a propus și CFR Cluj!

În urmă cu o lună, așa cum FANATIK.RO a anunțat, patronul campioanei României a fost în Franța, într-o vacanță combinată cu afaceri. Conform informațiilor noastre, Neluțu Varga, cel care l-a dat afară pe Iuliu Mureșan, caută să își extindă portofoliul din țară și are nevoie de parteneri puternici. Descurcăreț din fire, Varga a aflat că unul dintre cei interesați să investească în România este nimeni altul decât prințul Albert de Monaco. Acesta dorește să bage bani în piața imobiliară de la noi, iar Neluțu a gândit o strategie prin care să îl atragă la Cluj.

Astfel, sursele noastre susțin că boss-ul de la CFR le-a dezvăluit reprezentanților lui Albert un plan de dezvoltare urbană a orașului de sub Feleac. Pe lângă variantele imobiliare pe care le-a propus francezilor, Neluțu le-a transmis acestora că prințul ar putea cumpăra și pachetul majoritar al clubului din Gruia, un lucru care l-ar ajuta la imagine. Totuși, șansele ca Albert de Monaco să preia CFR Cluj sunt sub 10 la sută, conform acelorași surse.

Practic, Varga a discutat cu francezii mai mult despre afacerile din zona imobiliară, iar subiectul legat de campioana României a fost unul subsidiar. Poreclit “Tati de la Diesel”, patronul ardelenilor și-a clădit întreaga avere din tunuri imobiliare și cumpărarea de drepturi litigioase (AICI poți citi totul despre afacerile de milioane pe care învârte Neluțu Varga în Cluj).

Cine este prințul Albert de Monaco și ce avere are

În data de 6 aprilie 2005, Albert Alexandre Louis Pierre Grimadli a devenit Prinț Suveran de Monaco, cu numele de Albert al II-lea, după ce tatăl său, prințul Rainier al III-lea, a încetat din viață. Mama lui Albert a fost renumita Grace Kelly, fostă câștigătoare a premiului Oscar pentru cea mai bună actriță, cu rolul din filmul The Country Girl.

Prințul Rainieir și Grace Kelly alături de copii lor: Albert, Stephanie și Caroline

Faima și atracția pentru prinț le-au făcut pe unele dintre cele mai frumoase femei din lume să cadă pradă farmecului acestuia: Sharon Stone, Claudia Schiffer, Kylie Minogue, Naomie Campbell sau Diana Ross s-ar fi iubit de-a lungul vremii cu Albert. În 2011, prințul s-a căsătorit cu fosta înotătoare Charlene Wittstock, originară din Africa de Sud, cu care are doi copii: prințesa Gabriella și prințul Jaques (Prinț Ereditar de Monaco). Pasionat de sport din adolescență, Albert a participat în curse de bob și în curse automobilistice, dar nu a ascuns niciodată admirația pentru fotbal.

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco