Fotbal intern

Neluțu Varga a negociat cu un fotbalist important la petrecerea de titlu a celor de la CFR Cluj! “O să fie bine” EXCLUSIV

21.05.2019 | 09:19
Neluțu Varga a negociat cu un fotbalist important la petrecerea de titlu a celor de la CFR Cluj. Cum a încercat să îl convingă pe Giedrius Arlauskis să rămână

La fiesta declanșată după câștigarea campionatului, patronul ardelenilor și-a făcut timp să discute cu unul dintre jucătorii cu greutate din lotul lui Dan Petrescu. Neluțu Varga a negociat cu un fotbalist important la petrecerea de titlu a celor de la CFR Cluj! Portarul Giedrius Arlauskis anunțase la finalul meciului cu Craiova că a venit timpul să părăsească gruparea din Gruia.

Neluțu Varga a negociat cu un fotbalist important la petrecerea de titlu a celor de la CFR Cluj. Cum a încercat să-l convingă pe Arlauskis

Muzică, voie bună, bucate rafinate. În acest context s-au distrat fotbaliștii celor de la CFR Cluj alături de familii și de conducătorii echipei după ce au cucerit titlul în Liga 1 Betano. Printre cei care s-au distrat cel mai bine s-a numărat patronul Neluțu Varga. Înconjurat de parteneri de afaceri și de subalterni, Varga a fost în largul său.

La un moment dat, el a îmbinat plăcutul cu utilul. L-a reperat pe Giedrius Arlauskis, portarul titular al echipei, și l-a tras deoparte pentru a discuta despre viitorul acestuia la CFR Cluj. Cu puțin timp înainte, goalkeeperul anunțase, în direct, la TV, că va pleca: “Am muncit din greu pentru acest trofeu. Acesta a fost secretul. Trebuie să ai un grup senzațional ca să iei trofee. Al patrulea meu titlu. Aici mă opresc. E suficient. Țara asta minunată mi-a dat tot, eu am dat tot ce am avut mai bun. Trei trofee le-am luat cu Dan Petrescu, cred că suntem legați unul de altul. A fost un an cu multă presiune, mult stres. Dan Petrescu va fi numărul 1 la petrecere. Nu vă imaginați cum știe să se bucure”, afirmase Arlauskis. Varga a vrut să îl ia la sentiment pe fotbalist: “Rămâi! Dacă pleci o să uit tot ce ai făcut bun pentru CFR. Nu o să mai conteze”, i-a transmis patronul. Reacția jucătorului a venit imediat: “Vreau să plec. Dar dacă rămân ce o să se întâmple?”. Iar promisiunea patronului a încheiat dialogul: “O să fie bine!”.

Giedrius Arlauskis Neluțu Varga petrecere de titlu CFR Cluj
Discuțiile dintre Arlauskis și Varga de la petrecerea de titlu nu au avut nicio finalitate

A fost extrem de nervos cu FCSB

Situația lui Arlauskis nu s-a clarificat deocamdată, iar asta s-a văzut în comportamentul portarului la meciul cu FCSB. Lituanianul a fost cel mai nervos jucător al oaspeților și a intrat în conflict cu toată lumea, fie că a fost vorba despre galeria roș-albaștrilor, colegii săi sau arbitrul meciului.

Arlauskis a țipat la câțiva dintre coechipieri la fazele care au dus la marile ocazii ale FCSB. Peteleu și Costache au fost printre cei admonestați. Apoi, Arla s-a răfuit cu fanii gazdelor. Aceștia nu au uitat trecutul goalkeeper-ului la echipa lor și l-au înjurat, moment în care fotbalistul a făcut câteva gesturi provocatoare cu mâna. Este posibil ca înfrângerea de pe Național Arena să fi fost ultima partidă în Liga 1 Betano a jucătorului de 31 de ani.

  • 36 de meciuri a jucat Giedrius Arlauskis pentru CFR Cluj în sezonul 2018/2019
  • 1,7 milioane de euro este cota lui Giedrius Arlauskis, conform Transfermarkt