Sport

Neluţu Varga anunţă pentru FANATIK ultimul transfer al CFR-ului: “Suntem foarte aproape!”. Exclusiv

CFR Cluj este aproape de a perfecta transferul lui Philip Otele de la UTA Arad. Neluţu Varga a anunţat mutarea pentru FANATIK.
21.01.2023 | 14:29
Nelutu Varga anunta pentru FANATIK ultimul transfer al CFRului Suntem foarte aproape Exclusiv
Neluţu Varga anunţă pentru FANATIK ultimul transfer al CFR-ului: "Suntem foarte aproape!". Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj începe anul la un punct de liderul Farul Constanţa, iar echipa lui Dan Petrescu este considerată de specialişti principala favorită la titlu. Ardelenii au avut o campanie interesantă de achiziţii în această iarnă, iar pe lista venirilor mai rămâne un singur nume de bifat.

Neluţu Varga anunţă pentru FANATIK ultimul transfer al CFR-ului: “Trebuie să ne înţelegem cu UTA Arad”

Este vorba de atacantul nigerian al celor de la UTA Arad, Philip Otele. Fotbalistul nu îşi va prelungi contractul cu “Bătrâna Doamnă”, scadent în vară, însă CFR Cluj îl vrea de acum şi este dispusă să plătească o sumă de bani pentru mutare.

ADVERTISEMENT

Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj a declarat pentru FANATIK că Philip Otele este ultimul transfer din această iarnă şi speră ca mutarea să fie rezolvată cât mai curând:

“Cu Otele chiar închidem campania din această iarnă. Trebuie să ne înţelegem cu UTA Arad, ca să îl luăm deja de acum, nu din vară. Nu pot să vorbesc despre bani până nu se închide transferul”, a declarat Varga pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Otele, la indigo cu cel al lui Roger

Mutarea este trasă la indigo cu ceea ce s-a întâmplat anul trecut cu Roger. Atacantul brazilian a fost legitimat tot la UTA Arad, îi expira contractul în vara trecută şi era deja înţeles cu CFR Cluj. Dar antrenorul Dan Petrescu l-a cerut încă din iarnă.

Astfel, CFR Cluj şi UTA Arad au negociat transferul în luna februarie şi arădenii au încasat 75.000 de euro pentru fotbalistul pe care l-ar fi pierdut oricum gratis în vară. Aceeaşi situaţie este şi cu Otele, astfel că, pentru o sumă asemănătoare se va face şi transferul nigerianului.

ADVERTISEMENT

Philip Otele, al 5-lea transfer al celor de la CFR Cluj în iarnă

Primele informaţii despre transferul lui Philip Otele la CFR Cluj au fost publicate de Gsp. Imediat după ce Otele a refuzat noul contract al celor de la UTA, CFR Cluj a intrat pe fir şi l-a acontat pe fotbalist. Iar pentru a-l putea legitima încă de acum, ardelenii vor plăti şi o sumă de bani.

CFR Cluj a bifat până acum patru transferuri în această iarnă: Anton Maglica de la APOEL Nicosia, Bogdan Ţîru (Jagiellonia), Andrei Peteleu (Kisvarda) şi Ermal Krasniqi (Ballkani). La capitolul plecări sunt: Muanza, Gomes şi Betancor.

ADVERTISEMENT

Philip Otele a fost adus de UTA Arad în urmă cu un an de la Zalgiris Kauno. El a bifat 20 de prezenţe în actuala ediţie a Superligii şi a reuşit să marcheze cinci goluri.

  • 23 de ani are fotbalistul nigerian
  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Otele
ADVERTISEMENT