Fotbal intern

Neluțu Varga, atac la ministrul Ionuț Stroe: “Sabotează fotbalul românesc”

02.11.2020 | 08:58
Nelutu Varga atac la ministrul Ionut Stroe Saboteaza fotbalul romanesc
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga l-a criticat pe ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, după meciul dintre echipa sa și Gaz Metan Mediaș. ”Sabotează fotbalul românesc” a spus patronul campioanei României despre Stroe. 

Patronul campioanei României a spus la Telekom Sport că ”nu mai bagă echipa nicăieri”. Același mesaj a fost zis și de Marius Bilașco.

ADVERTISEMENT

Răbdarea celor de la CFR Cluj s-a terminat, iar șeful campioanei e gata să ia o decizie radicală. După ce Marius Bilașco a avut un mesaj de la Nelu Varga, finanțatorul ardelenilor a reacționat și el acum.

Patronul CFR-ului l-a criticat pe Ionuț Stroe

Scandalul a început după ce jocul dintre CFR Cluj și Gaz Metan, terminat 1-2, a avut multe faze discutabile, dar și o reușită a gazdelor anulată eronat.

ADVERTISEMENT

Ardelenii spun că sunt nedreptățiți încă din play-off-ul stagiunii trecute, iar Nelu Varga nu mai vrea ca formația sa să se prezinte la următoarea partidă din campionat. Finanțatorul campioanei României a reacționat după ultimul joc al CFR-ului:

“Vă jur pe Dumnezeu că nu mai bag echipa nicăieri! Nu vreau sa jignesc, dar cred că acest ministru (n.r. ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe) sabotează fotbalul românesc”, a spus Nelu Varga la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

CFR e la 6 puncte de lider

Pe 8 noiembrie, CFR Cluj are meci în deplasare la Pitești, cu FC Argeș, după jocul din Europa League cu cei de la AS Roma care se va juca tot pe teren străin. Pentru CFR Cluj a marcat Denis Ciobotariu în minutul 90+2. Golurile lui Gaz Metan Mediaș au fost înscrise de Ronaldo Deaconu și Nicolao Dumitru în minutele 27 și 60.

După această partidă campioana României se află pe locul trei în Liga 1, cu 18 puncte, la șase distanță de liderul Universitatea Craiova. Pe locul doi este FCSB, la egalitate de puncte cu ardelenii, dar cu un meci în minus. Gaz Metan Mediaș ocupă poziția a 10-a, cu 10 puncte.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a jucat contra lui Mediaș în formula Sandomierski – Susic, Manea, Ciobotariu, Latovlevici – Itu, Aurelio, Djokovic – Deac, Debeljuh, Pereira. Gaz Metan Mediaș i-a folosit pe Buzbuchi – Romeo, Larie, Yuri, Velisar – Junior, Alceus, Ciocan, Deaconu, Ze Manuel – Dumitru. CFR-ul are și o altă problemă. Antrenorul, Dan Petrescu, a spus că va pleca de la echipă.

ADVERTISEMENT