Sport

Neluțu Varga, cadou pentru fanii Rapidului după ce Hagi i-a ținut în afara arenei: “Avem tot sectorul gratis!” Exclusiv

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, le-a cedat gratis întreg sectorul oaspeților suporterilor Rapidului, datorită relației de prietenie pe care o are cu Gigi Corsicanu
19.03.2023 | 16:11
Nelutu Varga cadou pentru fanii Rapidului dupa ce Hagi ia tinut in afara arenei Avem tot sectorul gratis Exclusiv
1.000 de suporteri ai Rapidului vor fi prezenți la meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga vs. Dan Șucu sau CFR Cluj – Rapid este unul dintre derby-urile primei etape din play-off-ul SuperLiga. Patronul ardelenilor le-a pregătit o surpriză suporterilor Rapidului care vor face deplasarea în Gruia.

Neluțu Varga, gest superb pentru galeria Rapidului la meciul cu CFR Cluj

După ce au avut probleme cu biletele la Ovidiu, la meciul cu Farul, galeria „alb-vișinie” va avea parte de un tratament special pe stadionul „Constantin Rădulescu” din Gruia.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Neluțu Varga a ținut să le pună gratis la dispoziție întregul sector al oaspeților suporterilor Rapidului. Astfel, la meci vor fi prezenți aproximativ 1.000 de suporteri „giuleșteni”.

Omul de afaceri putea profita de prezența numeroasă a suporterilor Rapidului. Un bilet în peluză costă 25 de lei, iar Neluțu ar fi putut să încaseze cel puțin 5.000 de euro doar de la „giuleșteni”.

ADVERTISEMENT

Informația a fost confirmată și de Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului: „Avem tot sectorul gratis de la Neluțu din respect pentru noi. Pe această cale vreau să îi și mulțumesc din partea suporterilor Rapidului”, a spus rapidistul pentru site-ul nostru.

Liderii galeriei Rapidului s-au întâlnit special să îi mulțumească omului de afaceri pentru gest. Galeria lui CFR Cluj, gratis pe Giulești

FANATIK a aflat că Gigi Corsicanu și Liviu Ungurean, liderii galeriei Rapidului, s-au întâlnit cu Neluțu Varga pentru a-i mulțumi pentru gestul superb pe care l-a făcut, iar suporterii CFR-ului vor avea parte de același tratament și pe Giulești la meciul retur.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a sancționat astfel și gestul celor de la Farul Constanța, care le-au dat rapidiștilor doar 200 de bilete, deși erau aproape de patru ori mai mult. Peluza Nord Rapid a refuzat să intre la meci și a susținut echipa din afara stadionului.

Campioana României a dat dovadă de fair-play și că respectă suporterii adverși chiar și la derby-ul local cu Universitatea Cluj, când în Gruia au fost prezenți aproape 6.000 de fani ai „șepcilor roșii”, care au ocupat și o mare parte din tribuna a doua.

ADVERTISEMENT

Partida dintre CFR Cluj și Rapid se dispută, duminică, 19 martie, de la ora 19:00. Echipa lui Dan Petrescu pornește play-off-ul de pe poziția a doua, la egalitate cu liderul Farul și la șase puncte distanță de Rapid, care e pe patru.

  • 1.000 de suporteri rapidiști vor fi prezenți în Gruia la meciul CFR Cluj – Rapid
ADVERTISEMENT