Sport

Neluțu Varga, declarație de ultimă oră privind retragerea din fotbal: „Avem potenţialul de a produce o minune. CFR nu moare când vor alții!” Exclusiv

Neluțu Varga a declarat pentru FANATIK că va lua decizia finală privind fotbalul la terminarea sezonului, dar nu exclude să mai finanțeze doar Academia campioanei.
10.05.2023 | 14:09
Nelutu Varga declaratie de ultima ora privind retragerea din fotbal Avem potentialul de a produce o minune CFR nu moare cand vor altii Exclusiv
Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră pentru Fanatik despre retragerea de la CFR Cluj: "La finalul acestui campionat voi trage linie!". Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1, patronul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, şi-a anunţat retragerea de la campioana României, spunând că este scârbit de arbitrajele de care are parte echipa sa.

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră pentru FANATIK despre retragerea de la CFR Cluj: “La finalul campionatului, voi trage linie”

FANATIK l-a contactat pe Neluţu Varga pentru a clarifica situaţia, mai ales că anunţul retragerii a stârnit multă îngrijorare, în rândul jucătorilor şi a oamenilor din staff-ul lui CFR Cluj. Patronul campioanei a declarat pentru publicaţia noastră că la finalul sezonului va trage linie pentru a vedea dacă merită sau nu să mai investească:

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc să vin cu anumite clarificări, după reacția pe care am avut-o „la cald” duminică seara, după meciul cu Universitatea Craiova. Am declarat ca fotbalul românesc m-a pierdut ca si finanțator şi nu ca mă retrag.

Da, iau în calcul ca din sezonul următor să-mi reevaluez opţiunile. La finalul acestui campionat, voi face o analiză, voi trage linie și voi vedea dacă mai merită să finanțez ambițiile europene ale unui fotbal vicios, sau va fi mai bine să-mi îndrept mai mult atenția spre a investi în Academia clubului.

ADVERTISEMENT

“Indiferent de circumstanțe, toate contractele vor fi onorate”

Indiferent ce vom decide, rămân, bineînțeles, aproape de CFR, așa cum am fost în toți acești ani, dar mă voi gândi de două ori dacă voi sacrifica, în aceeași măsură, atât resursele financiare, cât și sănătatea.

Indiferent de circumstanțe, așa cum am făcut și până acum, toate contractele pe care clubul și le-a asumat vor fi onorate. După aproape șase ani de performanțe inegalabile pentru fotbalul românesc, timp în care CFR s-a bătut, de la egal la egal, și nu doar ocazional, cu marile forțe ale Europei, pot spune că am adus clubul într-un punct stabil în care se poate baza pe resursele proprii pentru a-și continua activitatea.

ADVERTISEMENT

Am încredere în echipa noastră și în staff-ul tehnic și sunt convins că au potențialul de a produce o minune, cu toate piedicile puse până în acest moment. Voi fi lângă ei în orice clipă, fizic sau cu sufletul, la fel ca toți cei care iubesc acest club! CFR nu moare când vor alții!”, a spus Neluţu Varga pentru FANATIK.

CFR Cluj, campioana ultimelor cinci ediţii în SuperLiga!

CFR Cluj este campioana ultimilor cinci ani în fotbalul românesc, dar mai are doar şanse teoretice la titlu în SuperLigă, în actuala stagiune. Ardelenii sunt la şapte puncte de liderul Farul Constanţa, cu trei etape înainte de final.

ADVERTISEMENT

Duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, FCSB întâlneşte CFR Cluj în meciul care reprezintă ultima şansă pentru cele două formaţii în lupta pentru titlu. În turul din play-off, cele două au remizat, scor 1-1.

ADVERTISEMENT