Fotbal intern

Neluțu Varga, declarații dure după titlul luat de CFR: ”Alții au încercat să câștige pe după mese”

03.08.2020 | 23:37
Nelutu Varga declaratii dure dupa titlul luat de CFR Altii au incercat sa castige pe dupa mese
Patronul echipei CFR Cluj, Neluțu Varga, a făcut declarații dure după titlul luat de formația sa, al treilea consecutiv și al șaselea din istorie
ADVERTISEMENT

Patronul echipei CFR Cluj, Neluțu Varga, a făcut declarații dure după titlul luat de formația sa, al treilea consecutiv și al șaselea din istorie.

Finanțatorul din Gruia i-a atacat pe rivalii de la Universitatea Craiova, deși nu a pronunțat numele formației din Bănie.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat un nou titlu de campioană după ce s-a impus chiar în Bănie, scor 3-1, în finala campionatului.

Patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, critici vehemente după câștigarea titlului

”Alții au încercat să câștige titlul pe după mese. Eu am făcut totul din inimă, nu am făcut-o niciodată pentru bani sau faimă. Sunt un om fericit. Îmi iubesc echipa, antrenorii, staff-ul”, a spus Neluțu Varga după ce CFR Cluj a câștigat titlul.

ADVERTISEMENT

”Este o seară importantă pentru noi și am demonstrat că nu facem jocuri de culise cum fac alții. Vă mulțumesc tuturor! Și celor care au crezut în noi și celor care n-au crezut”, a afirmat finanțatorul din Gruia pentru gsp.ro.

”Am jucat pe teren. Am câștigat titlul corect! Nu pe la colțuri sau prin culise. Sunt un om retras, care nu vrea publicitate, dar în seara asta pot să transmit mulțumiri din inimă echipei mele și oamenilor de lângă echipă”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

”E momentul să ne bucurăm pentru performanța această mare. Le mulțumesc tuturor oamenilor care au făcut performanță la această echipă și tuturor celor care ne-au criticat”, a încheiat Neluțu Varga.

CFR Cluj a câştigat din nou titlul de campioană a României, al treilea consecutiv. Formaţia lui Dan Petrescu i-a luat faţa Universităţii Craiova şi a pus mâna pe trofeu. Pe lângă titlu şi calificarea în preliminariile Ligii Campionilor, ardelenii primesc şi o sumă consistentă. FANATIK îţi prezintă câţi bani primeşte CFR Cluj, campioana României.

ADVERTISEMENT

Ciprian Deac a fost aruncat în cuşca cu lei drept victimă, dar s-a întors conducând “haita”. Mijlocaşul CFR-ului a fost omul meciului, cu două pase de gol, un gol şi probabil mai mult de 10 km alergaţi pe gazon.

ADVERTISEMENT