Sport

Neluțu Varga dezvăluie secretul celui de-al patrulea titlu consecutiv: „Prin muncă, nu când stai la televizor”

Neluțu Varga, finanțatorul campioanei CFR Cluj, a dezvăluit secretul din spatele celui de-al patrulea titlu consecutiv.
19.05.2021 | 10:15
Nelutu Varga dezvaluie secretul celui deal patrulea titlu consecutiv Prin munca nu cand stai la televizor
ADVERTISEMENT

Patru ani, patru titluri cucerite. Acesta este bilanțul incredibil al lui Neluțu Varga de când a preluat frâiele CFR-ului. Secretul? L-a dezvăluit chiar el, fără a ezita să arunce „săgeți” în direcția rivalilor de la FCSB.

Doar atunci când muncești și investești poți să faci performanță. Nu când stai la televizor și când vrei să devii artist”, a subliniat patronul campioanei, dezvăluind, totodată, singura formă de implicare la echipă.

ADVERTISEMENT

Succesul de la Botoșani (n.r. 0-1) le-a asigurat ardelenilor un avans de șase puncte în fața ocupantei locului doi, pe care o vor întâlni în ultima etapă a play-off-ului Duelul este programat joi, 27 mai, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Tot atunci, campionii vor primi trofeul și vor putea sărbători alături de suporteri.

Neluțu Varga și secretul succesului. Cum a reușit CFR să cucerească al patrulea titlu consecutiv

Sunt foarte fericit. Vreau să le mulțumesc tuturor. Jucătorilor, antrenorilor, tuturor membrilor din staff-ul tehnic, colaboratorilor noștri, familiilor jucătorilor și ale celor din staff… Contează foarte mult spiritul de echipă.

ADVERTISEMENT

Eu am respect față de performanță, seriozitate și muncă. Pe principiile acestea ne bazăm. Doar atunci când muncești și investești poți să faci performanță. Nu când stai la televizor și când vrei să „devii artist”.

Noi n-am ieșit cu declarații în media, ne-a interesat doar să investim. Este o victorie cu costuri importante și prin asta am sprijinit mereu și echipele naționale. Am avut mereu jucători în prima reprezentativă și în naționala de tineret. Bucuria de a fi campion are și foarte multe costuri.

ADVERTISEMENT

M-am implicat întotdeauna doar cu susținere pe partea financiară și rugămintea să facă performanță. La decizii, antrenorii și cei din conducere sunt cei mai buni și merită tot respectul meu. Au toată încrederea mea”, a declarat Neluțu Varga pentru Prosport.

Rămâne Edi Iordănescu antrenorul echipei? „Dacă vrea să stea zece ani, atât va sta!”

Chiar dacă i-a adus CFR-ului cel de-al șaptelea titlu din istorie, Edi Iordănescu a preferat să păstreze misterul cu privire la viitorul său pe banca echipei. În schimb, finanțatorul campioanei e cât se poate de ferm: nu intenționează să abordeze viitorul sezon cu un alt antrenor.

ADVERTISEMENT

Dacă vrea să stea zece ani, atât va sta! Nu se pune problema să plece. El a simțit că nu toți jucătorii sunt implicați suficient și a vrut să-i motiveze. Acesta a fost substratul declarațiilor sale.

Clubul nostru a oferit tuturor antrenorilor condiții cum nu cred că mai sunt în România. Facem efort pentru a le crea cele mai bune condiții”, a punctat Neluțu Varga, dezvăluind și noul obiectiv al echipei: grupele Champions League.

Vom face o infuzie de capital și investiții pentru a ne îndeplini acest vis. Va fi un buget mai mare”, le-a promis acesta fanilor. CFR Cluj va evolua în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, din postura de cap de serie, care îi permite să evite numele grele ale fotbalului european.

ADVERTISEMENT