Fotbal intern

Neluțu Varga, bucuros după victoria din derby: “Toți cei care au intrat pe teren au o primă de 5000 de euro”. Exclusiv

14.12.2020 | 00:24
Nelutu Varga bucuros dupa victoria din derby Toti cei care au intrat pe teren au o prima de 5000 de euro Exclusiv
Neluțu Varga, bucuros după victoria din derby: "Toți cei care au intrat pe teren au o primă de 5000 de euro". Exclusiv
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a fost foarte fericit la capătul derby-ului câștigat împotriva celor de la FCSB, scor 2-0. Patronul celor de la CFR Cluj a fost contactat de FANATIK și a anunțat că fiecare dintre cei care au intrat pe teren vor avea o primă de 5000 de euro. 

Patronul campioanei României a vorbit pentru publicația noastră la scurt timp după încheierea meciului și i-a felicitat pe Marian Copilu, pe Edi Iordănescu și, mai ales pe jucători, pe care îi consideră “copiii lui”.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a fost impresionat de modul în care jucătorii săi au trecut peste eliminarea scandaloasă din Europa League și au putut să se monteze pentru derby-ul cu FCSB, care a avut loc doar trei zile mai târziu:

Neluțu Varga, bucuros după victoria din derby: “Această victorie are valoare dublă”

“Această victorie cu FCSB are valoare dublă, pentru că vine după trauma din Elveția! Îl felicit pe Marian Copilu, pe Edi Iordănescu, care într-un timp scurt și-a arătat valoarea, dar cel mai mult pe fotbaliști, pe copiii mei…

ADVERTISEMENT

Avem o echipă de un caracter formidabil, era foarte greu pentru oricine altcineva să treacă atât de ușor peste evenimentele nedrepte din Europa League. Sunt mândru de toți colegii mei, CFR Cluj a arătat din nou că are ADN de campioană!

Și încă ceva… anunț public că toți cei care au intrat în teren au o primă de 5000 de euro fiecare, din partea mea și a celorlalți colegi din conducere. Este o victorie meritată, iar prima jucătorilor este la fel de meritată. Forța CFR”, a spus Neluțu Varga pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj strânge aproape de liderul FCSB!

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în derby-ul împotriva celor de la FCSB grație golurilor marcate de Ciprian Deac, din penalty, și Valentin Costache. Roș-albaștrii au dominat meciul, însă experiența superioară a campioanei s-a văzut și deznodământul a fost același ca la ultimele vizite ale FCSB-ului în Gruia.

Cu acest succes, CFR Cluj strânge clasamentul în partea lui superioară și se apropie la doar trei puncte de rivala din București, cu două etape înainte de finalul anului. Pentru ardeleni urmează deplasarea pe terenul lui Dinamo, meci programat joi.

ADVERTISEMENT

Ultima confruntare a echipei lui Edi Iordănescu din 2020 este derby-ul împotriva Universității Craiova, meci programat pe data de 22 decembrie, pe stadionul din Gruia.

  • 5000 de euro este prima pe care o vor încasa jucătorii CFR-ului după victoria cu FCSB
  • 27 de puncte are CFR Cluj, 3 mai puține decât liderul FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,73 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT