Fotbal intern

Neluţu Varga insistă pentru readucerea lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj! Ce crede vestiarul de revenirea lituanianului. Exclusiv

12.02.2021 | 22:30
Nelutu Varga insista pentru readucerea lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj Ce crede vestiarul de revenirea lituanianului Exclusiv
ADVERTISEMENT

Perioada de transferuri pentru Liga 1 s-a terminat pe 8 februarie, însă echipele din România mai pot aduce fotbalişti fără contract. FANATIK a aflat că Neluţu Varga insistă pentru transferul lui Giedrius Arlauskis la CFR Cluj, după ce portarul lituanian s-a despărţit de Al-Shabab.

Din informaţiile FANATIK, Neluţu Varga vrea să-l readucă pe Giedrius Arlauskis la CFR Cluj, după ce fotbalistul de 33 de ani a părăsit formaţia din Gruia în vara anului trecut pentru transferul la Al-Shabab. Patronul campioanei României insistă pentru realizarea mutării, însă afacerea nu este privită cu ochi buni în club.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis, dorit insistent de Neluţu Varga la CFR Cluj

FANATIK a aflat că readucerea lui Giedrius Arlauskis nu este privită cu ochi buni de apropiaţii lui Neluţu Varga. Problema ar fi că transferul lituanianului ar putea să dinamiteze vestiarul campioanei României.

Chiar dacă şi-a reziliat contractul cu Al-Shabab cu trei zile înainte ca perioada de transferuri să se închidă, din informaţiile FANATIK, Giedrius Arlauskis i-a tot amânat pe oficialii lui CFR Cluj. La formaţia din Arabia Saudită, fostul portar al lui CFR Cluj a câştigat o sumă importantă pentru cele aproape şapte luni petrecute.

ADVERTISEMENT

Aducerea lui Arlauskis ar aduce probleme în poarta lui CFR Cluj

În prezent, Edi Iordănescu se bazează pe Cristi Bălgrădean, adus în 2020 de la FCSB, şi pe Grzegorz Sandomierski, rezerva portarului român. Aducerea lui Giedrius Arlauskis ar însemna un surplus pentru acest compartiment de la CFR Cluj.

Unul dintre cei trei portari ar trebui să nu fie trecut pe lista de joc, iar CFR Cluj este angrenată în acest moment într-o singură competiţie, Liga 1, unde trage la câştigarea celui de-al patrulea titlu consecutiv.

ADVERTISEMENT

“E posibil (n.r. – transferul lui Arlauskis). Acum nu mai poţi să aduci decât jucători liberi de contract. E posibil să mai apară. Nu putem refuza jucători buni la echipă şi, dacă se va ivi ocazia, cu siguranţă vor mai apărea. E posibil cel puţin un transfer”, spunea recent Marius Bilaşco.

Nu a mai jucat din decembrie

Transferat în luna august 2020 la Al Shabab, Giedrius Arlauskis a început sezonul din prima ligă a Arabiei Saudite ca titular şi a jucat opt meciuri în startul stagiunii. După remiza cu Al-Ittihad, scor 1-1, din 11 decembrie 2020, portarul lituanian nu a mai jucat în campionat.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a mai prins un meci în Cupa Regelui, în înfrângerea cu Al Qadisiyah, când s-a accidentat şi a ieşit de pe teren în minutul 20. La acea partidă, în primul “11” al adversarilor s-a regăsit Mihai Bordeianu, fostul său coleg, care între timp s-a întors la CFR Cluj, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

  • 1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Giedrius Arlauskis
  • 107 meciuri a jucat Giedrius Arlauskis pentru CFR Cluj
ADVERTISEMENT