Sport

Neluțu Varga, „interesat” de Marius Șumudică la CFR: „Baliverne! Oameni ca el și Ionuț Chirilă nu trebuie băgați în seamă”. Cine va fi antrenorul Clujului în sezonul viitor. Exclusiv

Neluțu Varga a dezmințit zvonurile potrivit cărora Marius Șumudică va deveni antrenor la CFR Cluj. Patronul ardelenilor l-a criticat dur pe tehnicianul român.
17.05.2023 | 20:58
Nelutu Varga interesat de Marius Sumudica la CFR Baliverne Oameni ca el si Ionut Chirila nu trebuie bagati in seama Cine va fi antrenorul Clujului in sezonul viitor Exclusiv
Neluțu Varga respinge categoric varianta revenirii lui Marius Șumudică la CFR Cluj., foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a confruntat cu numeroase probleme în finalul de sezon. Dificultățile financiare și problemele de lot au făcut ca ardelenii, câștigători ai ultimelor cinci sezoane în SuperLiga, să tremure pentru locul de cupă europeană. Marius Șumudică a precizat în urmă cu o zi că a purtat cu discuții cu Neluțu Varga pentru a reveni la CFR Cluj, însă finanțatorul a negat ferm declarațiile antrenorului în exclusivitate pentru FANATIK.

Neluțu Varga exlude revenirea lui Marius Șumudică la CFR Cluj: „Nici nu se pune problema!”

Fără șanse matematice la câștigarea titlului, CFR Cluj se luptă în ultimele două etape pentru locul 3, care duce în preliminariile UEFA Conference League. Deși Dan Petrescu mai are contract încă un sezon cu CFR Cluj, iar patronul a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA îi va prelungi înțelegerea până în 2029, Marius Șumudică a declarat public că este dorit înapoi la cârma fostei campioane a României.

ADVERTISEMENT

Contrar spuselor antrenorului de la Al-Raed, Neluțu Varga a negat în termeni duri varianta revenirii lui „Șumi” la CFR Cluj. Mai mult decât atât, finanțatorul campioanei ultimilor cinci ani în România a făcut referire la o declarație mai veche dată pentru FANATIK în care a regretat venirea lui Marius Șumudică pe banca ardelenilor.

Ceea ce spune Marius Șumudică despre venirea la CFR Cluj este o mare vrăjeală. O balivernă! Am văzut și eu declarația lui. Nici nu se pune problema ca Șumudică să vină la CFR Cluj și am mai spus-o și într-un interviu pentru FANATIK”, a declarat Neluțu Varga, în exclusivitate, pentru site-ul nostru. 

ADVERTISEMENT

I-am reproșat lui Marian Copilu și că Marius Șumudică a fost cea mai proastă alegere pentru CFR Cluj. Nu era pentru noi. Nu spun că Șumudică e un antrenor slab sau rău, dar nu se potrivește cu profilul clubului nostru” – Neluțu Varga, patron CFR Cluj, într-un amplu interviu acordat Fanatik la finalul anului 2022

Neluțu Varga, discurs dur la adresa lui Marius Șumudică: „Oameni ca el și ca Ionuț Chirilă nu trebuie băgați în seamă”

Pe lângă faptul că a contrat declarațiile lui Marius Șumudică, Neluțu Varga a avut un discurs dur la adresa fostului antrenor de la CFR Cluj. Campion cu ardelenii în sezonul 2021/2022, Marius Șumudică a fost comparat cu Ionuț Chirilă, antrenorul propus de Dumitru Dragomir în vară la CFR Cluj.

„Oameni ca Ionuț Chirilă și Marius Șumudică, oameni de genul acesta, sunt niște personaje care se bagă singure în seamă și nu trebuie băgate în seamă”, a spus Neluțu Varga, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj se află pe locul 3 în play-off-ul SuperLigii, cu două etape rămase până la finalul sezonului. În penultima rundă, campioana României joacă în deplasare cu Sepsi, în timp ce în ultima partidă, ardelenii joacă pe teren propriu cu liderul Farul Constanța.

Dan Petrescu va continua la CFR Cluj: „Așa cum am vorbit și cum am declarat”

Neluțu Varga a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI încă de la finalul anului trecut că are în plan să-i prelungească înțelegerea lui Dan Petrescu până în 2029, iar un anunț final a fost făcut de patronul ardelenilor la FANATIK SUPERLIGA, la finalul lunii martie.

ADVERTISEMENT

În ciuda rezultatelor mai puțin bune în comparație cu sezoanele precedente, Neluțu Varga a decis să meargă pe continuitate. „Noi avem un antrenor, pe Dan Petrescu, și o să mergem cu Dan Petrescu înainte, așa cum am vorbit până acum și așa cum am declarat.

Deci, numai baliverne ceea ce spune domnul Marius Șumudică”, a mărturisit Neluțu Varga, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT