Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Neluțu Varga, pierderi colosale la CFR Cluj: „Cheltuim 15-20 de milioane pe an!” Câți bani a investit la campioana României. Video Exclusiv

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a dezvăluit suma uriașă pe care o cheltuie în fiecare an la CFR Cluj. Bilanțul omului de afaceri.
21.03.2023 | 16:30
Nelutu Varga pierderi colosale la CFR Cluj Cheltuim 1520 de milioane pe an Cati bani a investit la campioana Romaniei Video Exclusiv
30 de milioane de euro a investit Neluțu Varga la CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre subiecte extrem importante legate de echipa din Gruia. Super-dezvăluirile omului de afaceri.

Neluțu Varga, investiții masive la CFR Cluj: „Am făcut-o pur și simplu să îmi recuperez banii în 8-10 ani”

Omul de afaceri din Cluj a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că nu urmărește un profit rapid, așa cum e modelul de afaceri la FCSB: „Are dreptate Gigi Becali din punctul lui de vedere. Noi avem o altă strategie și eu sper că de la vară încolo clubul să meargă pe un profit chiar bun.

ADVERTISEMENT

Și investiția n-am făcut-o ca să o recuperez în doi ani! Am făcut-o pur și simplu să îmi recuperez banii în 8-10 ani”, a combătut Neluțu Varga, strategia lui Gigi Becali.

VIDEO MAI JOS: 

Neluțu Varga a spus pe șleau câți bani a investit până acum la clubul din Gruia: „Deci e important să fie sustenabil clubul și de acolo să aducă beneficii corespunzătoare care să mă satisfacă pe mine. Grosso modo, am pierdut în jur de 30 de milioane de euro, dar eu privesc lucrurile pe termen mediu și lung”.

ADVERTISEMENT

Patronul lui CFR Cluj a explicat însă și care sunt așteptările sale: „Eu cred că începând de sezonul viitor vom intra pe profit, inclusiv vânzare de jucători. Și acum avem oferte pe mai mulți jucători, dar n-am vrut să le dăm drumul în momentul ăsta”.

CFR Cluj are deja oferte pentru 7 jucători: „Avem niște acorduri confidențiale legate de vânzarea lor în vară”

Ioan Varga a vorbit și despre obiectivele echipei și nu a ascuns faptul că ofertele curg pentru cei mai importanți jucători ai lui Dan Petrescu: „Vrem să terminăm anul cu beneficiile sportive corespunzătoare. Am dorit să luăm titlul și apoi să stabilim pe cine și cum vindem sau pe cine mai aducem.

ADVERTISEMENT

Sunt vreo 7 jucători care au oferte. Avem niște acorduri confidențiale legate de vânzarea jucătorilor la vară și nu aș vrea să îi mai bulversez și mai mult”.

Omul de afaceri ardelean a dezvăluit și care este bugetul anual al campioanei României: „Știu că în acest moment cheltuim pe an la CFR Cluj între 15 și 20 de milioane de euro. Să dea Dumnezeu să luăm și al șaselea titlu! Și al șaptea îmi doresc. Doamne-ajută!”. 

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă dă tonul celor mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT