News

Primele poze cu „omul fără chip”, Neluțu Varga, patronul CFR Cluj! Vizită surpriză la hotelul naționalei. EXCLUSIV

25.03.2019 | 14:41
Primele poze cu „omul fără chip”, Neluțu Varga, patronul CFR Cluj! Vizită surpriză la hotelul naționalei. EXCLUSIV

Naționala României se pregătește de al doilea duel din preliminariile Euro 2020. După înfrângerea suferită la Stockholm, scor 1-2, „tricolorii” vor întâlni naționala Insulelor Feroe, într-o partidă care se va juca pe stadionul celor de la CFR Cluj. Naționala a avut parte și de un susținător mai mult decât special la hotelul în care este cazată. FANATIK l-a surprins în holul stabilimentului chiar pe „gazda” naționalei, patronul celor de la CFR Cluj, Neluțu Varga, „omul fără chip”!

Primele poze cu Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, la hotelul naționalei României din Cluj

FANATIK a fost la fața locului când Neluțu Varga se afla la hotelul naționalei, în ziua dinaintea partidei cu Insulele Feroe. Patronul lui CFR Cluj a stat la masă cu fostul internațional Lucian Sânmărtean. „Magicianul” este managerul sportiv al loturilor de juniori. De asemenea, selecționerul României, Cosmin Contra, s-a întreținut și el preț de câteva minute cu patronul campioanei României, după ce s-a întors de la plimbarea alături de tricolori prin Cluj. VEZI GALERIE FOTO.

Primele poze cu „omul fără chip”, Neluțu Varga, patronul CFR Cluj! Vizită surpriză la hotelul naționalei. EXCLUSIV (2)
Primele poze cu „omul fără chip”, Neluțu Varga, patronul CFR Cluj! Vizită surpriză la hotelul naționalei. EXCLUSIV

Omul de afaceri Neluțu Varga este unul dintre personajele invizibile din fotbalul românesc. O prezență extrem de discretă, Varga a preluat CFR Cluj când echipa se afla în insolvență și a transformat trupa din Gruia în campioana României. Singura poză în care Varga a fost văzut până acum este cea de după titlul din 2018, când patronul CFR Cluj s-a pozat cu trofeul Ligii 1 Betano.

Singura poză cu Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, existentă pe internet până la pozele Fanatik

Neluțu Varga, o persoană discretă, dar care „arde” repede și e extrem de imprevizibilă!

Chiar dacă „driblează” camerele de filmat și aparatele foto, prezența lui Neluțu Varga se simte foarte mult în viața echipei CFR Cluj. Varga a fost cel care a luat decizia să renunțe la Edi Iordănescu la câteva minute cu eșecul cu Malmo din preliminariile Champions League, după ce antrenorul fusese prezent pe banca trupei din Gruia numai trei meciuri.

De asemenea, Neluțu Varga a fost săptămâna trecută  în Dubai, așa cum a anunțat FANATIK, pentru a-l convinge pe Dan Petrescu să se întoarcă la Cluj, după mai puțin un an. De altfel, chiar și „Bursucul” s-a arătat foarte surprins de deciziile luate de patronul formației campioane.