Sport

Neluțu Varga nu-l iartă pe Dan Petrescu pentru declarațiile războinice: „Nu și-a acoperit bugetul. Sunt pe minus cu zeci de milioane!”

Patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, nu a tolerat declarațiile lui Dan Petrescu dinaintea partidei cu FC Argeș și și-a spus public punctul de vedere.
19.09.2022 | 21:11
Nelutu Varga nul iarta pe Dan Petrescu pentru declaratiile razboinice Nu sia acoperit bugetul Sunt pe minus cu zeci de milioane
Neluțu Varga a confirmat într-un interviu pentru ProTV nemulțumirile sale față de Dan Petrescu, menționate, în exclusivitate, de FANATIK, după CFR - Sivasspor 0-1.
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga, patronul CFR, a obișnuit să aibă rare apariții în public. Însă a ținut să-și spună punctul de vedere după ce Dan Petrescu s-a dezlănțuit la conferința de presă dinaintea partidei FC Argeș – CFR Cluj. Și a făcut publice nu doar nemulțumirile, ci și așteptările pe care le are de la tehnicianul echipei sale.

”Nu e cazul de divorț… dar cert e că nu și-a acoperit bugetul”

După ce FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Dan Petrescu este pe făraș la CFR Cluj, „Bursucul” a confirmat acest lucru. Și a făcut-o, ați aflat deja, public, la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș din etapa a 11-a a SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui CFR s-a arătat dezamăgit de faptul că nu se mai bucură de susținere. Una pe care, spune el, o merită, pentru rezultatele obținute în Gruia.

”Indiferent ce se va întâmpla, voi rămâne în istoria clubului ca cel mai bun antrenor. N-o să se schimbe nici peste 1.000 de ani”, a spus, printre altele, Petrescu.

ADVERTISEMENT

Discursul a avut, pe alocuri, un ton dur. ”Alţii, care vor răul clubului, se infiltrează şi fac rău clubului. Şi ceilalţi fac ca ei. Lasă să piardă campionatul CFR dacă sunt proşti.

Asta fac acum, sunt proşti toţi de aici, că pierdem campionatul. Dacă sunt inteligenţi, ei văd şi ştiu cine e antrenorul Dan Petrescu. Ştiu cine e omul Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Dacă CFR Cluj nu mai vrea să ia campionate și nu mai vrea grupe de cupe europene, eu plec, nicio problemă. După meciul cu FC Argeș ne strângem mâna și am plecat. E simplu”, a afirmat tehnicianul.

Neluțu Varga a expus public nemulțumirile enunțate, în exclusivitate, de FANATIK

Așa cum aminteam, de această dată, Neluțu Varga nu a mai ales varianta de a nu replica. Și și-a spus deschis și public nemulțumirile. În fapt lucrurile despre care a scris, FANATIK, în exclusivitate, după înfrângerea lui CFR în fața lui Sivasspor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în interviul acordat pentru ProTV, nu s-a mai arătat interesat de lamentările tehnicianului privind greșelile de arbitraj care s-au făcut împotriva CFR-ului. Nici de alte scuze, ori faptul că Petrescu se agață de contract.

I-a reproșat în schimb că echipa nu arată bine. Și, menționând că nu îl vrea dat afară pe antrenor, ci își propune să aibă o discuție decentă cu acesta, i-a transmis, tranșant, așteptările pe care le are.

”Echipa joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Mă așteptam ca în Conference League să facă niște puncte până acum.

Să vină să-mi explice situația reală, care este problema echipei de nu joacă la nivelul așteptărilor. Să nu vină să-mi povestească numai că el a jucat, dar arbitrii l-au furat.

Asta e o vrăjeală! Eu nu mai admit asemenea prostii!”, a spus Varga.

Pentru a continua: Eu nu l-am dat afară, nici nu m-am gândit la asta. Va fi o discuție decentă. Nu e cazul de divorț. Nu pot să vă spun așa, pentru că nu am făcut un calcul la virgulă, dar cert e că nu și-a acoperit bugetul.

Deocamdată sunt pe minus, pe minus cu zeci de milioane. Nu cu un milion, două. El nu mi-a făcut nicio bucurie! Mai mult de faptul că a luat titlul și atât. La noi și când luam titlul era pagubă.

Eu nu i-am redus lui bugetul, am redus greșelile pe care le-a făcut el. A adus jucători de proastă calitate, pe care îi plăteam cu 40-50.000 de euro pe lună. Despre asta vorbim, despre Chipciu, Alibec și mulți alții. Tot ce mi-a cerut i-am dat, n-are ce să-mi spună, că nu i-am făcut poftele.

Dacă dorește să plece, să renunțe la clauza pe care o are. Aștept campionatul și accederea în primăvara europeană!”, a încheiat patronul campioanei României.

ADVERTISEMENT