Sport

Neluțu Varga, scandalizat de arbitrajul lui Colțescu la Farul – CFR Cluj 1-0: „Nici în codru nu se fură în halul ăsta. Îmi vine să plâng de nervi”

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, e devastat după înfrângerea cu Farul. Atac furibund la adresa arbitrajului.
23.04.2023 | 10:49
Nelutu Varga scandalizat de arbitrajul lui Coltescu la Farul  CFR Cluj 10 Nici in codru nu se fura in halul asta Imi vine sa plang de nervi
Neluțu Varga a investit 40 de milioane de euro la CFR Cluj. Sursă foto: captură Facebook CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a lansat un atac furibund din cauza arbitrajului de la Farul – CFR Cluj 1-0 și a fost în pragul unei crize de nervi. Declarații incredibile ale patronului lui CFR Cluj.

Neluțu Varga, discurs șocant după Farul – CFR Cluj 1-0: „11 metri clar! Dați titlul cui vreți. Mă omoară cu zile”

Neluțu Varga și-a găsit cu greu cuvintele după ce campioana a pierdut șansa să revină pe primul loc în SuperLiga și dă vina doar pe arbitraj: „Sunt terminat. Mă doare capul, mă doare inima. Nu se poate așa ceva. Nici în codru nu se fură în halul asta. Îmi vine să plâng de nervi. 

ADVERTISEMENT

Patronul lui CFR Cluj e de părere că echipa sa a fost dezavantajată flagrant în două faze cheie ale meciului și care ar fi putut schimba total cursul meciului: „Ofsaid clar la gol. Du-te, bă, frate și uită-te tu la VAR! Apoi am 11 metri clar. Ăla dă în jucătorul meu și îl pune jos. Colțescu dă 11 metri corect, iar apoi ce face? Își bate joc de noi și ne anulează lovitura de la 11 m!”.

Omul de afaceri e deja convins că jocurile sunt făcute împotriva echipei sale: „Dați titlul cui vreți, că îmi e clar că nu se mai dorește ca CFR să fie campioană! Nu mai pot. Am ajuns bătaia lor de joc. Ăștia mă omoară cu zile. Bag bani în fotbal și am ajuns o bătaie de joc”.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga: „Ăsta a fost jaful jafurilor!”

Neluțu Varga nu înțelege cum există în continuare probleme de arbitraj deși avem VAR: „Cu ce am greșit noi? Nu cerem pomană, dar arbitrați fraților corect. Dacă nici cu VAR-ul nu sunteți în stare, atunci ce vreți sa mai fac?”.

Deși riscă să fie suspendat, Varga susține sus și tare că CFR Cluj este cea mai dezavantajată echipă din SuperLiga: „Nu pot să mai tac. Am tot fost tocați în acest campionat. Sunt terminat de supărare. Ăsta a fost jaful jafurilor”, a mai spus patronul ardelenilor, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu a analizat arbitrajul lui Colțescu de la Farul – CFR Cluj: „A fost fără greșeală”

Adrian Porumboiu a analizat în exclusivitate pentru FANATIK cele două faze incriminate de clujeni, însă fostul mare arbitru a declarat foarte sigur: „Au fost decizii corecte, VAR a intervenit foarte bine. Nu a fost penalty la acea fază pe final, iar la gol nu a fost ofsaid.

Nu mai contează cum au fost luate aceste decizii, arbitrajul lui Colțescu și al brigăzii a fost fără greșeală”, a concluzionat unul dintre cei mai avizați oameni din fotbalul românesc pe probleme de arbitraj.

ADVERTISEMENT

În urma victoriei cu CFR Cluj, Farul se desprinde din nou la patru puncte de campioana României. Cu o victorie în Giulești, FCSB poate de asemenea să treacă peste CFR Cluj, între cele două echipe fiind o diferență de doar un punct.

ADVERTISEMENT