Sport

Neluțu Varga, surprins de transferul lui Cristi Manea la Rapid. ”Cât voia să îi dăm? Să fie sănătos”

Mutarea lui Cristi Manea la Rapid București l-a șocat pe patronul celor de la CFR Cluj. Neluțu Varga nu înțelege decizia fostului său fotbalist.
24.06.2024 | 21:15
Nelutu Varga surprins de transferul lui Cristi Manea la Rapid Cat voia sa ii dam Sa fie sanatos
Neluțu Varga nu înțelege transferul lui Manea la Rapid. ”Asta e viața”
ADVERTISEMENT

Cristi Manea este noul jucător al Rapidului. Fundașul dreapta, în vârstă de 26 de ani, s-a despărțit cu scandal de fosta echipă, CFR Cluj, și acum va lupta pentru titlu împotriva ardelenilor. Neluțu Varga, patronul ”feroviarilor”, a intervenit după anunțul echipei din Giulești.

Neluțu Varga nu înțelege transferul lui Manea la Rapid. ”Asta e viața”

Varga a dat de înțeles în trecut că ar fi fost dispus să îi facă toate poftele fotbalistului pentru a rămâne la CFR Cluj. Manea a refuzat propunerea, spunând că și-ar dori o nouă experiență în afara campionatului din România. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, întrucât a semnat cu Rapid București un contract valabil pentru 3 sezoane.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Cristi Manea pare unul surprinzător, având în vedere declarațiile pe care fundașul le-a dat în urmă cu câteva săptămâni. Neluțu Varga a vorbit despre înțelegerea dintre rivalii de la Rapid și fostul său fotbalist.

„Eu consider că noi am făcut multe pentru Cristi Manea în cariera lui și l-am respectat ca fotbalist. I-am oferit o propunere de prelungire a angajamentului, dar s-a supărat și chiar nu înțeleg de ce. Cât voia să îi dăm?

ADVERTISEMENT

I-am oferit 300 de mii la semnătură și același salariu. Dar nu a dorit. Apoi am văzut că a declarat unele lucruri care nu sunt adevărate. Dar asta e viața! Foarte bine că a semnat cu Rapid.

Să fie sănătos și să se ducă să joace unde vrea el, dacă la CFR nu i-a mai convenit. Pe mine nu mă mai interesează nimic despre acest Cristi Manea”, a explicat Neluțu Varga, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de CFR Cluj, în presă s-a vehiculat informația conform căreia Cristi Manea ar putea semna cu Galatasaray. Până la urmă, fundașul a fost convins de Dan Șucu să se alăture proiectului de la Rapid București, unde noul antrenor, Neil Lennon, încearcă să câștige un titlu istoric.

Declarația lui Cristi Manea după ce a semnat cu Rapid București

Cristi Manea s-a arătat încântat de transfer. Giuleștenii au postat pe contul oficial de Facebook al echipei mesajul fotbalistului, care precizează că abia așteaptă să debuteze în fața suporterilor bucureșteni. În plus, el și-a fixat și obiectivul pentru acest sezon.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericit să mă alătur acestui proiect minunat, în care cred. Este o onoare să îmbrac tricoul acestei echipe, pentru că de mic urmăresc galeria și suporterii Rapidului, și cred că sunt cei mai frumoși din țară.

Abia aștept să joc acasă și să am în spate un zid vișiniu! Îmi doresc să câștigăm campionatul și să facem fericiți acești suporteri minunați!”, a declarat Cristi Manea după ce s-a înțeles cu Rapid București.

ADVERTISEMENT