Veşti bune la Dinamo! Un jucător de bază se întoarce!

Filon Stan    Silviu Ghering   
in Dinamo
14/03/2018, 20:49
Veşti bune la Dinamo! Un jucător de bază se întoarce!

În sfârşit, veşti bune pentru fanii dinamovişti! Atacantul Adam Nemec s-a întors la antrenamentele lui Dinamo, dar momentan se pregăteşte separat de restul colegilor deoarece nu este încă apt de joc. Acesta încă se reface după accidentarea suferită înainte de meciul cu FCSB şi se va alătura lotului în cel mai scurt timp.

Om de bază al trupei din Ştefan cel Mare, atacantul de 32 de ani va absenta însă şi pentru partida de sâmbătă cu FC Botoşani, fiind menajat. Slovacul Nemec ar putea reveni pe teren începând cu 31 martie, de la partida cu Juventus Colentina.

Nemec a revenit la antrenamente, dar va lipsi în meciul cu FC Botoşani

Nemec are 5 goluri marcate în acest sezon de Liga 1, în 23 de meciuri. FC Botoşani – Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:45. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport şi LookTV.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×