Nemec, despre cel mai mare regret de la Dinamo. “Aş prefera să joc acolo!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
06/04/2018, 18:53
Nemec, despre cel mai mare regret de la Dinamo. “Aş prefera să joc acolo!”

Atacantul lui Dinamo Bucureşti, Adam Nemec, susţine că singurul lucru pe care îl regretă este faptul că echipa din “Ştefan cel Mare” nu s-a calificat în playoff-ul Ligii 1 Betano în sezonul 2017-2018. Mai mult, Nemec recunoaşte că şi-ar fi dorit ca mai mulţi spectatori să fie prezenţi la meciuri. 

“Este altfel decât în play-off, dar asta este situaţia, suntem în play-out şi trebuie să tratăm totul cu seriozitate. Aş fi preferat să fim în play-off, dar suntem aici şi trebuie să jucâm cât putem de bine în play-out. Acest sezon nu este unul bun pentru noi, acest lucru m-a întristat, pentru că a juca în play-off este foarte diferit de a juca în play-out. Ai meciuri bune, adversari buni şi lupţi pentru ceva, cum am făcut noi în sezonul trecut, dar după cum am mai spus, aş prefer să joc în play-off, acest lucru nu este posibil acum şi acesta este singurul lucru pe care îl regret aici, că nu am ajuns în play-off în acest sezon”, a spus Nemec.

“Mai mulţi suporteri la stadioane!”

“Campionatul este ok, ceea ce îmi lipseşte este să fie mai mulţi suporteri la stadioane. De exemplu stadionul Dinamo nu este foarte frumos şi înţeleg de ce oamenii nu vin în număr foarte mare. În rest, campionatul este destul de bun”.

Închide ×