Carousel hot news

Nemec, spre FCSB: “Cum să stăm în calea lui? Nu este de neînlocuit”

FCSB este pe cale să le dea o nouă lovitură celor de la Dinamo. Gigi Becali a anunţat că are acordul pentru a negocia cu Adam Nemec, iar un eventual transfer ar urma să se producă în această...
23.10.2017 | 00:04
Nemec, spre FCSB:

FCSB este pe cale să le dea o nouă lovitură celor de la Dinamo. Gigi Becali a anunţat că are acordul pentru a negocia cu Adam Nemec, iar un eventual transfer ar urma să se producă în această iarnă. Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuţă, este deja resemnat că îl va pierde pe golgheterul slovac.

“Am văzut că patronul de la Steaua spune că are aprobarea să vorbească cu el. Aşa am citit. Nu ştiu cu cine a vorbit de la noi. Dacă el îşi doreşte să plece şi clubul va avea o ofertă bună, de ce să stai în calea lui. Poate fi ultimul contract, are şi el o vârstă. Viaţa merge înainte şi fără Miriuţă, şi fără Nemec… Nimeni nu e de neînlocuit”, a spus Vasile Miriuţă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Chiar dacă este aproape de a semna cu FCSB, Nemec rămâne în planurile lui Vasile Miriuţă. “Se simte foarte bine. Şi astăzi am vorbit cu el, înainte de antrenament. E un jucător care se pregăteşte exemplar, indiferent de ce decide. Până la urmă, el decide. Noi vrem să rămână, dar dacă se pregăteşte exemplar în continuare şi nu doreşte să mai rămână la noi, n-am să-l scot din echipă. Asta e sigur”a mai spus Miriuţă într-o conferinţă de presă.

Nu fac de capul meu. I-am făcut o nouă ofertă, mai mare în ce priveşte primele de Liga Campionilor şi Europa League. De asemenea, i-am mai pus 30.000 de euro la semnătură”, a fost declaraţia lui Becali, pentru Digi Sport, prin care a lăsat să se înţeleagă faptul că are deja acordul dinamoviştilor.

Adam Nemec, 32 de ani, mai are contract cu Dinamo doar până la finalul lui iunie 2017. În acest sezon de Liga 1 Betano, slovacul a marcat un gol şi a dat trei pase decisive, în 11 partide disputate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri