Nicio categorie

Nemţii se tem de Ebola! Klopp: “Mă îngrijorează acest subiect. Nu putem închide ochii!”

Jurgen Klopp tremură cînd vine vorba de Ebola. Conform presei din Germania, antrenorul Borussiei Dortmund avertizează în legătură cu desfăşurarea Cupei Africii pe Naţiuni. Peste 4.500 de...
17.10.2014 | 18:48
Nemţii se tem de Ebola! Klopp:
ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp tremură cînd vine vorba de Ebola. Conform presei din Germania, antrenorul Borussiei Dortmund avertizează în legătură cu desfăşurarea Cupei Africii pe Naţiuni. Peste 4.500 de oameni au murit din cauza Ebola şi Klopp speră ca evenimentul programat în perioada 17 ianuarie – 8 februarie să nu aibă loc.

“Adevărul e că mă gîndesc foarte mult la acest subiect. Dacă o ţară spune că nu a găsit antidotul, trebuie să ne facem griji. Nu putem să închidem ochii şi să mergem mai departe”, a declarat Klopp, cel care a stat de vorbă şi cu internaţionalul gabonez al Borussiei, Pierre-Emerick Aubameyang.

ADVERTISEMENT

Klopp nu e singurul antrenor din Germania care cere anularea Cupei Africii pe Naţiuni. “Sunt speriat. Ştiu cît e de periculos acest lucru”, a anunţat şi Roberto Di Matteo pentru presa germană.

Jucătorul lui Schalke, Eric Choupo-Moting, a jucat şi el în calificările pentru Cupa Africii pe Naţiuni. Camerunezul a evoluat pe teren neutru contra selecţionatei din Sierra Leone.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri