Fotbal intern

Nemulțumirile continuă în vestiarul lui Dinamo. Banii din drepturile TV n-au ajuns la toți jucătorii. Exclusiv

28.01.2021 | 00:07
Nemultumirile continua in vestiarul lui Dinamo Banii din drepturile TV nau ajuns la toti jucatorii Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a anunțat marți, 26 ianuarie, în exclusivitate, că, în conturile clubului din Ștefan cel Mare, au intrat 2.447.747 de lei, aproximativ 502.082 de euro. Vestea a fost primită ca o sărbătoare la Dinamo, mai ales că sunt jucători în lot care aveau restanțe și câte patru, cinci luni!

Doar că, din păcate, notificarea de la bancă nu a sosit pentru toți jucătorii, ci doar cei care au semnat noi înțelegeri cu cei din Programul DDB. Mai exact, cei care au renunțat la o lună sau două din salariile restante, în funcție de suma pe care o primea fiecare lunar. De asemenea, aceștia au fost obligați și să-și micșoreze contractele până în vară, pentru ca echipa să poată supraviețui.

ADVERTISEMENT

Sunt însă jucători care nu au acceptat să semneze noi înțelegeri cu Dinamo, deocamdată. Printre ei sunt și Paul Anton și Andrei Radu. Ei au anunțat public după meciul cu Gaz Metan, scor 2-1, că nu au primit niciun ban, dar au aflat că celorlalți colegi li s-au virat în conturi sumele stabilite.

Nemulțumirile continuă în vestiarul lui Dinamo

Paul Anton a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren cu Gaz Metan Mediaș, el având mai multe oferte, printre care una și de la CFR Cluj și nu se grăbește deocamdată să semneze o nouă înțelegere cu Dinamo, mai ales că nu se știe care va fi soarta clubului. Fotbalistul a părut foarte nemulțumit la finalul partidei că nu a încasat niciun ban!

ADVERTISEMENT

„Le mulțumim suporterilor pentru devotament, e formidabil ce fac. Știți bine povestea cu banii, niște băieți au luat niște bani din drepturile TV. Nu eu răspund de ce unii nu au luat. Eu nu am luat! Nu mai contează, nu mai vorbesc. Cât am contract, îmi fac treaba. Nu știu cine a hotărât cum se împart banii. A fost zi de meci, nu m-am implicat în discuții ce nu țin de fotbal”, a declarat Paul Anton la finalul meciului.

Banii din drepturile TV n-au ajuns la toți jucătorii

Noul director sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae, a explicat și el situația financiară de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Băieții au primit azi o parte de bani, mulți dintre ei. Urmează și ceilalți. Ușor, ușor se îndreaptă lucrurile și la noi. Banii sunt de la DDB, de la sponsori, parteneri, nu de la spanioli. Probabil spaniolii au intrat în silenzio stampa. Chiar nu mai este nicio veste de la ei!

O situație ciudată, urâtă! Încercăm legal ca Dinamo să fie luată din mâinile acestor oameni de rea-voință. Manana și tranquillo (n.r. mâine și răbdare – în spaniolă), așa au spus întotdeauna. Oamenii ăștia au mințit cum rar mi-a fost dat să văd. Nu mai crede nimeni în ei”, a declarat Nicolae.

ADVERTISEMENT

Jerry Gane a explicat de ce nu au ajuns banii la toată lumea în conturi zilele acestea, așa cum a anunțat FANATIK.RO în exclusivitate încă de marți, 26 ianuarie.

„Cei din DDB mi-au spus că au primit bani doar cei cu care au făcut acorduri, iar lucrurile încep să se liniștească. Ce au promis cei din DDB au și realizat. Nu avem nicio veste de la spanioli. Dacă DDB nu se implica, nu aveam cum să fim prezenți în seara asta la meci. Trebuie să vorbim mai mult de suporteri, decât de cei care sunt invizibili la Dinamo. Cortacero e ‘Invisible Man’ (n.r. Omul invizibil)”, a spus antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT