Fotbal intern

Nemulțumirile lui Marinos Ouzounidis după U Craiova – Hermannstadt 1-0: „Mi-ar fi plăcut să jucăm ca în prima repriză”

19.02.2021 | 22:49
Nemultumirile lui Marinos Ouzounidis dupa U Craiova  Hermannstadt 10 Miar fi placut sa jucam ca in prima repriza
ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis a vorbit după meciul Craiovei împotriva lui Hermannstadt, 1-0 și a ținut să-și felicite elevii pentru victorie, dar le-a atras și atenția că i-a plăcut mult mai mult cum au jucat în prima repriză.

Tehnicianul grec este conștient că mai are multe lucruri de pus la punct în echipa oltenilor, dar este încrezător că va reușit să rezolve toate problemele într-un timp cât mai scurt.

ADVERTISEMENT

Unicul gol al meciului a fost înscris de Alexandru Cicâldău în minutul 33, iar Craiova a ajuns la un punct distanță de FCSB și de CFR Cluj, liderii campionatului, care au un meci în minus față de olteni.

Nemulțumirile lui Marinos Ouzounidis după U Craiova – Hermannstadt, 1-0

Marinos Ouzounidis a fost mulțumit de evoluția elevilor săi după victoria Craiovei cu Hermannstadt, 1-0 și se simte încrezător pentru următorul meci al oltenilor din campionat, împotriva Chindiei Târgoviște:

ADVERTISEMENT

„Cel mai important era să obținem cele trei puncte. În prima repriză sunt mulțumit de evoluția noastră. Trebuia să îcheiem meciul, dar nu am reușit. Mi-aș fi dorit să jucăm ca în prima repriză, trebuia să marcăm mai multe goluri, dar este OK. Nu putem schimbat toată echipa după doar câteva săptămâni. Trebuie să creștem nivelul și să fim mai buni de la meci la meci”.

„Suntem un club mare, vrem să avem posesie bună, să nu le dăm adversarilor șansa de a crede în șansa lor. Repet, sunt foarte mulțumit de jocul din prima repriză.

ADVERTISEMENT

Vreau să schimb câteva lucruri, în fiecare zi lucrăm anumite aspecte ale jocului, dar ne trebuie mai mult timp pentru a pune lucrurile la punct. Nu e bine pentru noi ca adversarii să-și facă ocazii împotriva noastră. Următorul meci este cel mai important pentru mine”, a mai spus Marinos Ouzounidis la finalul meciului.

  • 47 de puncte are U Craiova în campionat după victoria cu Hermannstadt

„Vreau să schimb câteva lucruri!”

Marinos Ouzounidis a continuat și a anunțat planurile de viitor pe care le are pentru Craiova: Suntem un club mare, vrem să avem posesie bună, să nu le dăm adversarilor șansa de a crede în șansa lor. Repet, sunt foarte mulțumit de jocul din prima repriză.

ADVERTISEMENT

Vreau să schimb câteva lucruri, în fiecare zi lucrăm anumite aspecte ale jocului, dar ne trebuie mai mult timp pentru a pune lucrurile la punct”.

„Nu e bine pentru noi ca adversarii să-și facă ocazii împotriva noastră. Următorul meci este cel mai important pentru mine”, a mai sput tehnicianul grec.

  • 52 de ani este vârsta lui Marinos Ouzounidis

  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – U Craiova : 2,12  este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT