Fotbal intern

Nemulțumirile ultrașilor FCSB-ului înainte de derby-ul cu Dinamo: „Ce se întâmplă la echipă?”

24.06.2020 | 15:17
Nemultumirile ultrasilor FCSBului inainte de derbyul cu Dinamo Ce se intampla la echipa
ADVERTISEMENT

Ultrașii FCSB-ului din gruparea „Tornado 47” sunt nemulțumiți de ceea ce se întâmplă la vicecampioana României și îi trag la răspundere pe conducători.

Și demisia lui Helmut Duckadam a fost unul dintre punctele discutate de suporteri, care consideră că „Eroul de la Sevilla” nu trebuia să plece niciodată de la echipă.

ADVERTISEMENT

Accidentările, dar și forma slabă din ultimele etape îi fac pe fanii FCSB-ului să nu fie încrezători înaintea derby-ului cu Dinamo din semifinalele Cupei României.

Nemulțumirile fanilor FCSB-ului

Fanii FCSB-ului sunt nemulțumiți după ultimele evenimente petrecute la echipă și au lansat un comunicat pe rețelele de socializare, ca o revoltă la adresa conducerii:

ADVERTISEMENT

„Ce se întâmplă la echipă de am ajuns să avem atât de mulți accidentați ca la începutul sezonului? Chiar nu se pot rezolva aceste probleme, cu accidentările? Avem atâția accidentați în lot, cât nu sunt la toate celelalte echipe din Liga 1 la un loc.

Exact când ne trebuia un lot mai numeros, din care să se aleagă un prim 11 de bază pentru restul sezonului, exact acum se întaâmplă să fie atât de mulți accidentați.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui Helmuth Duckadam nu a venit într-un moment care să permită acest lucru, dimpotriva….Duckadam trebuia păstrat la echipă, ținând cont de ce a reprezentat și reprezintă pentru STEAUA”.

Fanii se tem de meciul cu Dinamo

„Mâine avem meci cu Dinamo (prima manșă din semifinalele cupei), o echipă pe care o bate cine vrea și cine nu vrea. În mod normal nu ar trebui să ne facem griji în privinta acestei duble si să ne calificăm în finală, în mod normal…

ADVERTISEMENT

Dar ținând cont de ce este la echipa noastră acum, cu atâția accidentați, unul care nu vrea să mai joace (Planic), unul plecat de la echipă (Gnohere), vom vedea ce va fi”, au mai scris ultrașii FCSB-ului pe pagina de Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,12 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT