ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Neplătit de patru luni, a fugit de la echipă! “Singurul care a ridicat mîna!”

Universitatea Cluj se confruntă cu grave probleme financiare, motiv pentru care jucătorii nu şi-au mai primit salariile de patru luni. Adrian Falub le-a transmis fotbaliştilor că sînt liberi să...
Autor: Răzvan Scarlat | 18.04.2015 | 20:51
Neplătit de patru luni, a fugit de la echipă!
Danzell Gravenberch,Paul Papp,Dan Bucsa

Universitatea Cluj se confruntă cu grave probleme financiare, motiv pentru care jucătorii nu şi-au mai primit salariile de patru luni. Adrian Falub le-a transmis fotbaliştilor că sînt liberi să plece, dacă nu pot să dea totul în etapele rămase pînă la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Iar Danzell Gravenberch este primul jucător care a decis să părăsească pe U Cluj. Mai mult atacantul a şi predat echipamentul de joc sîmbătă după-amiază, conform numaiu.ro.

“Gravenberch a plecat de capul lui fără nici un preaviz sau să stea de vorbă cu cineva. De altfel, el a fost singurul, dintre cei întrebaţi în vestiar dacă problema banilor nu le permite să joace sută la sută, care a ridicat mîna. Am constatat că nu mai era la prezenţa de sîmbătă, din cîte am înţeles este şi plecat din ţară. Nu a vorbit cu nimeni de la club. Nu îmi explic gestul său, ştiu că exista şi un interes din partea unor echipe. Vrem să vorbim cu el înainte, este un copil de 21 de ani. Vom lua nişte măsuri”, a declarat Vlad Munteanu pentru stiridesport.ro.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT