Life

Nepoata Elenei Merișoreanu, apariție de senzație, în direct. Bunica celebră vrea să o mărite cu Jador!

04.03.2021 | 15:58
Nepoata Elenei Merisoreanu aparitie de senzatie in direct Bunica celebra vrea sa o marite cu Jador
Elena Merișoreanu a mărturisit că visează să își mărite nepoata cu artistul de manele
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu și-a prezentat nepoata la televizor. Celebra cântăreață de muzică populară a decis să le facă românilor care o apreciază o mare surpriză, în această joi. Doamna “Meri” a povestit detalii neștiute despre Beatrice, cele două, bunica și nepoata, având o relație cât se poate de specială.

Solista de 72 de ani arată și se simte foarte bine și a avut o apariție incredibilă în cadrul Teo Show. Artista a venit la Kanal D alături de nepoata ei, pe care o alintă Betty. Cele două par să fie fane desăvârșite a emisiunii Survivor România, făcând și în acest sens precizări inedite.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu a susținut că ea și Beatrice au urmărit fiecare ediție de până acum din show-ul ce i-a ținut și pe telespectatori cu sufletul la gură. Extrem de sinceră, artista a recunoscut că nu știe ce va face atunci când se va încheia acest concurs dedicat supraviețuirii în junglă, fiind foarte implicată în întregul parcurs avut de către concurenți.

Elena Merișoreanu visează să își mărite nepoata cu Jador: “Aș trimite-o cu el la Survivor”

Bunica și nepoata au avut o apariție inedită în direct și, la un moment dat, Beatrice a fost pusă de către Teo Trandafir și Bursucu’ să spună pe cine ar alege dacă ar putea dintre mai multe vedete masculine de la noi.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă tânăra de 24 de ani nu a știut inițial ce să răspundă, se pare că bunica celebră deja a hotărât pentru ea și visează să o vadă cuplată cu artistul Jador. Participantul din sezonul 2 de la Survivor România pare să îi fi picat cu tronc, însă Betty a recunoscut că are deja un iubit și nu ar fi cu adevărat interesată de o altă relație.

“Este o diferență de vârstă între noi și se cunoaște, dar știți cum e, vârsta este doar o cifră. A fost cea mai grea perioadă din viața mea, când a venit ea pe lume. Am stat un an și opt luni în America, să pot veni cu ea (n.r.: nepoata) înapoi în țară. (…) Cu Jador aș vrea să o mărit, cu el aș trimite-o și la Survivor!”, a susținut cântăreața Elena Merișoreanu.

ADVERTISEMENT
Nepoata Elenei Merișoreanu, apariție de senzație, în direct. Bunica celebră vrea să o mărite cu Jador!
Elena Merișoreanu și-a prezentat nepoata, pe Betty, în direct (sursă foto: captură TV)

Elena Merișoreanu nu s-a sfiit absolut deloc de la astfel de mărturisiri, iar ideea a fost și pe placul nepoatei sale. Cele două au o relație specială și nu mulți știu că artista de muzică populară a fost cea care a crescut-o pe Betty, încă de la o vârstă fragedă.

Doamna Meri a mers până în Statele Unite ale Americii să o aducă pe nepoata ei în țară, când aceasta avea doar 2 ani. A mai dezvăluit că nepoata ei s-a născut prematur, la doar 7 luni, și a traversat câteva probleme de sănătate, dar și-a revenit miraculos.

ADVERTISEMENT

“Aveam doi ani când m-am întors și era atât de ciudat că nu mai văzusem zăpadă până să vin în România. (…) Am mers cu mamaia mea când eram în America și ne-am dat într-un carusel, și o ascultam cum țipa și ne înjura.”, a povestit Beatrice, nepoata Elenei Merișoreanu.

ADVERTISEMENT