News

Nepoata lui Donald Trump nu are milă de unchiul său: „E bolnav psihic, netratat”

12.10.2020 | 22:45
Nepoata lui Donald Trump nu are mila de unchiul sau E bolnav psihic netratat
ADVERTISEMENT

Mary Trump, una dintre nepoatele lui Donald Trump, autoare a unei cărți prin care l-a desființat pe actualul președinte SUA, a acordat un interviu presei din România.

Într-o legătură cu Digi 24, Mary Trump a „dezvăluit” că Donald Trump are probleme psihice și speră că actualul președinte nu va câștiga alegerile în noiembrie.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Mary Trump se teme că unchiul său va refuza să accepte înfrângerea dacă aceasta se va produce la o diferență extrem de mică de voturi.

Donald Trump are probleme psihice, anunță nepoata Mary Trump

„Are tulburări psihice severe, netratate. Trebuie să înțelegem că multă lume din SUA își iau informații de la Fox News, care niciodată nu spun adevărul.

ADVERTISEMENT

Speranța era să arăt cine e Donald Trump, am văzut multe care s-au întâmplat, dar să vedem de ce face ce face. Mai important, nu se va face mai bine, se va face doar mai rău. Cam aceasta e scopul meu.

Are probleme psihice severe, nu a fost tratat pentru niciuna dintre ele. Ca orice problemă, dacă o lași netratată se înrăutățește. Nu cred că Prima Doamnă ar trebui să aibă atribute, nu e o slujbă. Ea sprijină un om care e atât de rasist, atât de misogin și de crud, de asta sunt deranjată”, și-a început Mary Trump discursul.

ADVERTISEMENT

Mai mult, femeia a anunțat că Trump nu știe să piardă, astfel că americanii ar trebui să spere ca Trump să piardă categoric alegerile.

Donald nu poate accepta înfrângerea, trebuie să sperăm că Joe Biden învinge la o marjă enormă. Dacă e o victorie care nu poate fi întorasă nicium, dacă e așa mare marjă și nimeni nu are ce să spună despre fraudă, atunci Donald ar trebui să plece. El nu va accepta oricum, va spune că a fost furat, dar nu va schimba nimic.

ADVERTISEMENT

Problema e dacă alegerile vor fi strânse. Bunicul meu a avut o idee foarte ciudată despre ce făcea un om slab: să fii bun, să îți recunoști greșelile sau să fii dependent sau bolnav. Cam asta era slăbiciunea. Bunicul nu a fost bolnav o zi în viața lui, decât la 80 de ani.

Donald a învățat că nu e acceptabil să fii vulnerabil. A fost vulnerabil în fața cruzimii bunicului meu, a fost om generos și sensibil dar a fost alcoolic, a fost demn de cele mai groaznice pedepse.

Spre deosebire de toate persoanele pe care le cunosc, Trump nu se schimbă indiferent de context. Nu are un sine privat.

Majoritatea ne adaptăm în funcție de situație, mă voi comporta diferit într-un interviu oficial sau când vorbesc cu fiica mea. Donald nu se schimbă indiferent ce se întâmplă. E un semn că persoana aia nu e bine.

Trump a insultat eroi de război, a agresat sexual femei, nu aveam ce să fac să mai schimb ceva, oricum a scăpat de orice acuză. Are o șansă mai mare de zero să învingă, asta e de speriat, trebuie să facem tot ce putem să convingem oamenii să iasă la vot.

Trebuie să supraviețuim până în 20 ianuarie. Nu am vorbit cu nimeni din familie, nu știam dacă vor fi de acord să public cartea. A fost riscant.

Bunicii m-au dezmoștenit din cauza cărții. Am o relație inexistentă cu Donald Trump. Prima dată când l-am revăzut la Casa Albă a venit, a zâmbit și a spus că m-a invitat în mod special. Nu e adevărat, dar m-am gândit că e drăguț că s-a chinuit să mintă”, a completat Mary Trump.

De profesie psiholog, Mary Trump a publicat cartea „Prea mult și niciodată destul”, în care explică modul în care Donald Trump a ajuns la putere în SUA deși este un personaj extrem de controversat.

ADVERTISEMENT
Tags: