Life

Nepoata lui Florin Salam a făcut un anunț dureros după moartea lui Nelu. Ce a transmis familia cântrețului 

28.09.2020 | 17:19
Nepoata lui Florin Salam a facut un anunt dureros dupa moartea lui Nelu Ce a transmis familia cantretului
Familia lui Florin Salam a fost foarte afectată de dispariția timpurie a lui Nelu, din pricina coronavirus
ADVERTISEMENT

Nepoata lui Florin Salam a făcut un anunț dureros despre moartea tatălui ei. Tânăra a transmis câteva rânduri foarte dureroare, pentru toți cei care l-au cunoscut pe Neluțu Stoian, fratele cântărețului de manele.

Bărbatul a decedat cu câteva zile în urmă, din pricina infecției cu noul coronavirus. Nelu era internat de două luni de zile pe secția de Terapie Intensivă de la Institutul Matei Balș, din Capitală.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de manele a făcut eforturi uriașe ca fratele lui să fie salvat, însă starea acestuia de sănătate pare doar să se fi deteriorat. Medicii au confirmat decesul, iar familia acestuia încă îl plânge pe cel care a fost Ion Stoian și s-a stins la doar 40 de ani.

Nepoata lui Florin Salam a făcut un anunț dureros după moartea lui Nelu. Ce a anunțat familia cântrețului

Familia lui Florin Salam a fost puternic afectată de dispariția lui Nelu. Bianca, fiica acestuia, a postat atât un mesaj foarte sincer în care și-a exprimat durerea, dar și o serie de imagini cu tatăl ei. Tânăra a emoționat prin intermediul postării formulate pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Atât rândurile, cât și fotografiile în care nepoata manelistului apare alături de tatăl ei au reușit să îi impresioneze pe internauți.

”Tăticul meu, asta a fost mesajul tau pentru mine de ziua mea… astăzi realizez ca de acum înainte nu o sa te mai am lângă mine, nici măcar să-ți aud vocea.

ADVERTISEMENT
Nepoata lui Florin Salam a făcut un anunț dureros după moartea lui Nelu. Ce a anunțat familia cântrețului 
Nepoata cântărețului a formulat o postare foarte dureroasă

Te iubesc extraodinar de mult și îți mulțumesc ca ești cel mai bun tată din lume și că mi-ai oferit întotdeauna tot ceea ce e mai bun. Chiar dacă eu îmi doresc să ai grija de mine de aici lângă mine, știu ca acolo sus unde te-ai dus o sa ma îngrijești în continuare cel puțin la fel cum ai făcut-o și pana acum.”, a scris Bianca, nepoata lui Florin Salam, pe Facebook.

Și mesajele de condoleanțe primite au fost pe măsură, dovadă fiind că Nelu era foarte cunoscut. Mulți dintre cei care și-l amintesc pe Neluțu Stoian au dorit să își arate și susținerea față de familia cântărețului.

ADVERTISEMENT

”Îți promit că o să te fac mândru și că o sa țin cont de toate sfaturile tale, îți promit că o sa fiu cuminte și o sa fiu un exemplu exact așa cum ți-ai dorit tu, tăticul meu.

Mi-aș dori sa pot sa te mai țin macar o dată în brațe și să-ți simt caldura sufletului tău și să pot să mai vorbesc cu tine să-ți spun cat de mult te iubesc. Te iubesc, tătuc! O să-mi fie dor de tine sufletul meu”, a mai scris Bianca, în mediul online.

“Cel mai dulce om posibil.. Dumnezeu să îl odihnească. Iar vouă să vă dea putere să trăiți cu durerea asta!”, “Multă putere familie!”, “Dumnezeu să îl ierte, a fost un om bun și cu calități și o voce de aur, de privighetoare”, au fost doar câteva dintre mesajele de condoleanțe.

ADVERTISEMENT