Life

Unul dintre nepoții lui Florin Salam cântă în corul bisericii, iar fratele acestuia a ajuns în finala X Factor

Nepoții lui Florin Salam i-au moștenit pasiunea pentru cântat, dar și talentul. Serghei cântă în corul unei biserici, în timp ce fratele său mai mare a ajuns în finala X Factor.
27.11.2021 | 11:59
Unul dintre nepotii lui Florin Salam canta in corul bisericii iar fratele acestuia a ajuns in finala X Factor
Unul dintre nepoții lui Florin Salam cântă în corul bisericii. Sursă foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Sora mai mare a lui Florin Salam, Maria Petrache, are cinci copii. Micuții se pare că au moștenit pasiunea pentru muzică a cunoscutului manelist.

Serghei, unul dintre nepoții lui Florin Salam, cântă la 9 ani în corul unei biserici.

În urmă cu ceva vreme, fratele său mai mare a ajuns în finala X Factor. Adrian a făcut parte din echipa Loredanei.

ADVERTISEMENT

Unul dintre nepoții lui Florin Salam cântă în corul bisericii, iar fratele acestuia a ajuns în finala X Factor

Serghei, unul dintre nepoții lui Florin Salam, pare foarte talentat când vine vorba de muzică. Puștiul de doar 9 ani cântă în corul unei biserici, potrivit Wowbiz.ro. 

Acesta a fost surprins în timpul slujbei îmbrăcat în haine bisericești și pare că face parte din cor. Sora lui Florin Salam, Maria Petrache, are cinci copii și toți sunt talentați la muzică.

ADVERTISEMENT
nepot Florin Salam
Nepotul lui Florin Salam. Sursă foto: wowbiz.ro

 

Adrian Petrache, fratele mai mare a lui Serghei, a ajuns până în finala X Factor, în timp ce Alexandru a câștigat premiul întâi la un concurs organizat de Filarmonica din Berlin.

“Eu am niște frați foarte talentați. Unul dintre ei, Alexandru Stoian, a fost la un concurs la Filarmonica din Berlin și a câștigat premiul întâi acolo. Fratele meu, Fabi, un băiat foarte talentat.

ADVERTISEMENT

El cântă la pian foarte bine, cântă și la chitară foarte bine și a învățat singur. Pe mine m-a învățat bunicul meu, m-am mai uitat și la tutoriale, el a învățat singur, fără ajutorul nimănui. E un băiat foarte talentat și foarte muzical, îi place să și compună.

Sora mea cântă la vioară și cu vocea.

Și fratele nostru mai mic, Serghei, are o problemă: e talentat, cântă, are ureche muzicală foarte bună dar nu prea-i place să muncească”, spunea Adrian într-o emisiune.

ADVERTISEMENT

Florin Salam a cântat într-o biserică

Se știe că familia lui Florin Salam este foarte religioasă. Cunoscutul manelist a cântat și el într-o biserică, dar a și înregistrat piese religioase pe care le cântă doar la ocazii speciale. Una dintre cele mai cunoscute este “Na dara” (Nu te teme), înregistrată în limba rromanes.

Lansarea acesteia a fost o premieră în lumea manelelor.

ADVERTISEMENT
Tags: