News

Nepoții lui Gheorghe Dincă, hăituiți la școală de colegi: „Au nevoie de psihologi. E groaznic”

25.09.2019 | 15:28
Nepotii lui Gheorghe Dinca haituiti la scoala de colegi Au nevoie de psihologi E groaznic

Nepoții lui Gheorghe Dincă trec prin momente extrem de dificile. Aceștia sunt hăituiți de colegii de la școală, după ce copiii au aflat că bunicul lor este cel supranumit de presă monstrul din Caracal. Conform declarațiilor făcute de familie și profesori, nepoții fostului mecanic auto ajung deseori acasă plângând susținând că nu sunt lăsați în pace în pauze și nici în ore.

Nepoții lui Dincă, țintele colegilor de la școală

Dincă are cinci nepoți în total: doi băieți și o fată de la fiul său, Dan, și alți doi nepoței de la celălalt băiat, Mihai. Dincă nu a fost foarte apropiați de nepoții săi, căci aceștia au stat mai mult cu părinții. Din informațiile obținute de Adevărul, copiii lui Mihai și Dan Dincă au fost puternic afectați atunci când au aflat acuzațiile ce i se aduc bunicului lor.

„Când a strigat profesoara catalogul, copilul nu a răspuns. Îi era ruşine să se ridice. Atunci, colegii au început să-l batjocorească. Zi, bă, că bunicu-tău e monstrul din Caracal, strigau la el. Îi ziceau că e nepotul criminalului, că la el acasă sunt ascunse fetele. Băiatul a venit acasă plângând şi a spus că nu mai vrea sa meargă la şcoală”, au declarat apropiați de-ai familiei Dincă pentru adevărul.ro.

nepoții lui dincă
Gheorghe Dincă este acuzat de comiterea a două crime. Sursa foto: antena3.ro

„Trăiesc o traumă greu de descris”

„A fost suficient ca unul dintre colegi să strige…tu eşti nepotul monstrului. Am încercat şi încercăm, în continuare, să salvăm această situaţie, le explicăm în permanenţă elevilor noştri că nu au nicio vină colegii lor pentru ce s-a întâmplat. Oricum, nepoţii acestui bărbat trăiesc o traumă greu de descris şi, fără, îndoială, au nevoie de psihologi pentru a reuşi să depăşească momentele grele prin care trec”, a declarat un profesor, conform aceleiași surse. Sursele ziarului Adevărul au mai precizat că nepoții au stat tot timpul departe de bunic și nu știu ce înseamnă această dragoste de bunici, iar acum trec printr-un adevărat calvar.