Fotbal intern

Nepotul lui Hîldan, motiv de scandal la Dinamo!

Scene incredibile s-au întîmplat în Parcul Sportiv Dinamo, în urmă cu cîteva zile, atunci cînd antrenorul grupelor de copiii 2003 şi 2004, Tudor Palade, a fost agresat de mai mulţi ultraşi...
10.10.2013 | 17:20
Nepotul lui Hildan motiv de scandal la Dinamo
ADVERTISEMENT

Scene incredibile s-au întîmplat în Parcul Sportiv Dinamo, în urmă cu cîteva zile, atunci cînd antrenorul grupelor de copiii 2003 şi 2004, Tudor Palade, a fost agresat de mai mulţi ultraşi dinamovişti care îl acuză de faptul că este stelist! Tehnicianul şi-a prezentat imediat demisia, dar copiii care au fost martori ai incidentului au rămas şocaţi de cele întîmplate şi acum nu se gîndesc decît la faptul că totul s-ar putea repeta în orice moment. FANATIK a urmat firul incidentelor şi a aflat motivele incredibile din cauza cărora s-a ajuns aici.

Scînteia s-a declanşat la parastasul lui Hîldan!

Unul dintre martorii oculari prezenţi la incident a explicat cu lux de amănunte situaţia petrecută sub ochii a zeci de copii, subliniind că scandalul îşi are originea chiar la comemorarea lui Cătălin Hîldan, care a avut loc sîmbătă. Mai exact, cumnata “Unicului Căpitan” s-a declarat nemulţumită de faptul că băiatul ei şi nepotul regretatului mijlocaş, pe care îl cheamă tot Cătălin Hîldan, nu joacă la prima echipă valorică a grupei 2003. “Doamna Hîldan e nemulţumită că fiul ei nu joacă mai mult la prima echipă, fapt pe care îl expune ori de cîte ori are nevoie. Cătălin Hîldan jr. este promiţător, dar încă mai are mult de acumulat. Se fereşte de minge de multe ori. Ea în loc să îl lase pe profesor să facă selecţia aşa cum consideră, face totul ca să forţeze titularizarea copilului la prima echipă. OK, are calităţi, dar ar mai trebui lăsat pînă să fie la un nivel bun”, a punctat martorul.

ADVERTISEMENT

Ultraşii nu suportă steliştii de la echipă

Fitilul a fost aprins, iar totul a degenerat la unul dintre antrenamentele grupei, care a avut loc luni. Tatăl unuia dintre copii este stelist înfocat, iar fiul său este titular de bază în prima echipă valorică a grupei 2003. Dar pe drept! Ce vină are copilul, dacă el se dedică? Pe post cu el evoluează şi băiatul unui dinamovist, dar părinţii săi nu înţeleg că el nu este încă pregătit să fie titular, aşa că au sugerat că Palade ar fi stelist şi că de aia favorizează titularizarea băiatului despre care v-am zis mai sus. Ultraşii au găsit pretextul ăsta şi s-au dus la antrenor pentru a-i cere socoteală că nu-i bagă în prima echipă pe Cătălin Hîldan şi nici pe nepotul preşedintelui LPF, Bogdan Dragomir”, a punctat acelaşi martor.

“Copiii sînt traumatizaţi, nu mai vin la antrenamente!”

Incidentele de luni nu au fost violente, însă ceea ce s-a întîmplat a fost prea mult pentru nişte copii de nouă şi zece ani, care au fost atît de şocaţi de cele întîmplate încît, o parte dintre ei chiar refuză să se mai antreneze. Eu la finalul antrenamentelor schimbam copilul la marginea terenului acum, de cînd utilităţile sînt oprite. Săptămîna asta însă, totul s-a schimbat. Mereu fuge în maşină. Îmi spune într-una: <<Hai să plecăm mai repede! Dacă se întorc iar oamenii ăia?!>> E inuman, copii au fost traumatizaţi, o parte dintre ei nici nu a mai venit la antrenamente după tot ce s-a întîmplat. E prea mult pentru nişte micuţi de nouă sau zece ani să vadă astfel de scene. Cum se mai simt ei în siguranţă?”, a încheiat sursa menţionată.

ADVERTISEMENT